logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با کمک خیرین؛

پایگاه اورژانس 115 میدان نواب بروجرد ساخته شد

پایگاه اورژانس 115 میدان نواب بروجرد ساخته شد
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت بروجرد گفت: پایگاه اورژانس 115 میدان نواب بروجرد با کمک خیرین و دانشگاه علوم پزشکی با هزینه ای بالغ بر 150 ملیون تومان ساخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بازتاب بروجرد مجتبی خجسته" مدیر عامل مجمع خیرین سلامت بروجرد گفت: از سال گذشته کار ساخت پایگاه اورژانس 1155 در میدان نواب بروجرد آغاز شد و این پایگاه با کمک خیرین ودانشگاه علوم پزشکی پس از یک سال ساخته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,  , مجتبی خجسته" مدیر عامل مجمع خیرین سلامت بروجرد , گفت: از سال گذشته کار ساخت پایگاه اورژانس 1155 در میدان نواب بروجرد آغاز شد و این پایگاه با کمک خیرین ودانشگاه علوم پزشکی پس از یک سال ساخته شد.,

وی اضافه کرد: برای ساخت این پایگاه بیش از 150 میلیون تومان هزینه شده که این پایگاه در زمینی به وسعت 205 متر مربع احداث شده است.

,

 

,

به گفته وی با توجه به موقعیت این منطقه احداث پایگاه اورژانس 115 دراین قسمت شهر ضروری بود که هم اکنون کار ساخت آن به پایان رسیده و برای تجهیز به شبکه بهداشت تحویل داده شده است.

,

 

,

خجسته اظهار داشت: پیش بینی می شود این پایگاه فروردین ماه 96 به بهره برداری برسد.

,

 

,

وی افتتاح اورژانس 77 تختخوابی بیمارستان امام(ره)، راه اندازی بخش مدیریت بحران بیمارستان چمران، افتتاح خانه بهداشت روستای قلعه حاج عبدالله و مرکز مشاوره قبل از ازدواج را مهمترین اقدامات مجمع خیرین سلامت بروجرد طی سال جاری برشمرد و افزود: در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل این اقدامات با همکاری خیرین و دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته است.

,

 

,

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت بروجرد تصریح کرد: همچنین خیرین در امر مشارکت تجهیز در طول سه سال گذشته،  یک میلیارد و 600 میلیون تومان تجهیزات برای بیمارستان های امام(ره) و چمران خریداری کرده اند.

,

 

,

خجسته اضافه کرد: برای سال آینده در نظر داریم احداث پایگاه اورژانس 115 در میدان آیت اله بروجردی(ره)و 6 هزار متر احداث فضای درمانی در بیمارستان امام(ره) انجام شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه