شهردار رودهن خبر داد؛

اجرای ۵۶ پروژه عمرانی و خدماتی در سطح شهر رودهن با اعتباری بالغ‌بر ۲۰ میلیارد تومان/ جانمایی و راه‌اندازی باجه چندمنظوره خودپرداز بانک شهر در رودهن

اجرای ۵۶ پروژه عمرانی و خدماتی در سطح شهر رودهن با اعتباری بالغ‌بر ۲۰ میلیارد تومان/ جانمایی و راه‌اندازی باجه چندمنظوره خودپرداز بانک شهر در رودهن
شهردار شهر رودهن با اشاره به اجرای ۵۶ پروژه عمرانی و خدماتی در سطح این شهر واقع در شهرستان دماوند با اعتباری بالغ‌بر ۲۰۰ میلیارد ریال، گفت: باجه چندمنظوره خودپرداز بانک شهر در رودهن جانمایی شده است و در حال راه‌اندازی می‌باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی کچویی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود، با اشاره به اقدامات عمرانی انجام شده اخیر شهرداری رودهن در سال  ۹۵، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و تصمیمات اخذ شده، واحد عمران شهرداری این شهر اقدام به ساماندهی، بهسازی، محوطه‌سازی و همچنین احداث سردر و نماد ورودی آرامستان و امامزاده محمدتقی (ع) در مساحت ۲۵۰ مترمربع کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهدی کچویی در گفتگو با خبرنگار , پایگاه خبری تارود, ، با اشاره به اقدامات عمرانی انجام شده اخیر شهرداری رودهن در سال  ۹۵، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و تصمیمات اخذ شده، واحد عمران شهرداری این شهر اقدام به ساماندهی، بهسازی، محوطه‌سازی و همچنین احداث سردر و نماد ورودی آرامستان و امامزاده محمدتقی (ع) در مساحت ۲۵۰ مترمربع کرده است.,

وی افزود: طول سنگ‌فرش محوطه ورودی خواهران، ۵۰ متر با عرض پنج متر و احداث ورودی با الهام از بنای قدیمی امامزاده به‌عنوان بنای تاریخی شهر در حال احداث است.

,

شهردار رودهن خاطرنشان کرد: همچنین در فضای باقیمانده در کنار امامزاده محمدتقی (ع)، احداث پارک بازی و محوطه‌سازی جهت تفریح سالم کودکان با نصب یک دستگاه ست بازی کودکان در حال اجرا می‌باشد.

,

کچویی تأکید کرد: این امر در راستای توسعه فضای سبز در بافت بومی شهر رودهن صورت پذیرفته است و فضای پارک با مساحت ۲۵۰ مترمربع به‌منظور استراحت موقت کهنسالان مورداستفاده قرار می‌گیرد.

,

وی همچنین در خصوص ایجاد ایستگاه تاکسی در محدوده خیابان گلبرگ ۱۶ تصریح کرد: این موضوع باهدف افزایش رفاه حال شهروندان در فضایی به مساحت یک هزار و ۴۴۰ مترمربع، با انجام عملیات زیرسازی، آسفالت باند کندرو، کانالیزه کردن مسیر با جداول و ایجاد فضای سبز انجام‌شده است.

,

شهردار رودهن با اشاره به مناسب‌سازی پیاده‌رو و معابر اصلی شهر رودهن گفت: اجرای سنگ‌فرش و بهسازی پیاده‌رو خیابان مطهری حدفاصل کارواش تا خیابان شهدای گمنام، به مساحت ۲۱۰ مترمربع از دیگر اقدامات شهرداری رودهن می‌باشد.

,

کچویی بابیان همکاری با بانک شهر مبنی بر نصب یک عدد باجه چندمنظوره خودپرداز بانک شهر در محل مقابل آبفای و آتش‌نشانی شهر رودهن و اجرای عملیات محوطه‌سازی، محصور کردن باجه مذکور خبر داد و افزود: هدف از این امر، رفاه حال شهروندان در خصوص انجام امور بانکی به‌صورت ۲۴ ساعته می‌باشد.

,

وی از کول گذاری ضلع جنوبی شهربازی در شهر رودهن خبر داد و خاطرنشان کرد: این امر در راستای تثبیت ترانشه، ایمن‌سازی و زیباسازی فضای اطراف پارک پرچم در فضایی به طول ۵۰ متر و ارتفاع ۳ متر اجرایی گردیده است تا کمکی نیز در کاشت گونه‌های گیاهی باشد.

,

شهردار رودهن همچنین با اشاره به زیرسازی و آسفالت خیابان جیران باستان واقع در منطقه نمیر میران تأکید کرد: این معبر یکی از معابر متصل‌کننده جاده قدیم فیروزکوه به اتوبان تهران-پردیس می‌باشد که روزانه حجم قابل‌توجهی از ترافیک داخل شهری را هدایت می‌نماید؛ لذا آسفالت آن در مساحتی بالغ‌بر پنج هزار و ۵۰۰ مترمربع در ۷۰۰ متر طول در حال اجرا می‌باشد.

,

کچویی در ادامه از درخواست اهالی بوستان هجدهم مبنی بر رسیدگی به موضوع ریزش دیوار انتهای کوچه و خطرساز بودن آن به دلیل اختلاف ارتفاع با خیابان ملاصدرا سخن گفت و افزود: واحد عمران شهرداری پس از ایمن‌سازی محل حادثه و نصب علائم هشداردهنده، عملیات اجرای دیوارکشی این محدوده به حجم ۱۲۵ مترمکعب در دستور کار خود قرار داده است.

,

وی با اشاره به اجرای عملیات زیر سازی و آسفالت خیابان اقبال، گفت: بنا به درخواست اهالی و ساکنین خیابان موازی با جاده فیروزکوه واقع در پشت رستوران شقایق اقدام شهرداری به زیرسازی و آسفالت معبر فوق کرد.

,

شهردار رودهن ادامه داد: این خیابان که متصل کننده خیابان بهشتی به بلوار آیت‌الله خامنه‌ای می‌باشد، سهم به سزایی در روان نمودن ترافیک داخل شهری و تسهیل در تردد وسایل نقلیه محلی خواهد داشت و تاکنون این خیابان خاکی بود.

,

کچویی به تشریح پروژه دیوارکشی سنگی خیابان رودکی با ۵۹۰ مترمکعب در ارتفاع ۸ متر بنا پرداخت و تصریح کرد: همچنین در راستای احیای انهار عمومی کشاورزی و تثبیت ترانشه های خطرناک اقدام به دیوارکشی سنگی در محدوده نهر سید ارخی، خیابان رودکی جهت تثبیت ترانشه و جلوگیری از سقوط نهر مذکور کردیم.

,

وی خاطرنشان کرد: خیابان رودکی که به تازگی به عنوان جاده سلامت شهر رودهن معرفی گردیده است از پتانسیل‌های فراوانی برخوردار می‌باشد که لزوم دیوارکشی در برخی مقاطع ضروری بود.

,

, , , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه