logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی:

اعزام بیش از 70 تیم بسیج پزشکی به حاشیه شهر مشهد

اعزام بیش از 70 تیم بسیج پزشکی به حاشیه شهر مشهد
مسئول امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی گفت: در سال 95 بیش از 70 تیم بهداشتی درمانی به نواحی حاشیه شهر مشهد اعزام و باعث افرایش سطح سلامت مردم محروم این نواحی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض شهر، دکتر محمدصادقی، ظهر امروز در مراسم تجلیل از پیراپزشکان فعالان در عرصه خدمت‌رسانی به محرومان که در دانشکده پیراپزشکی مشهد برگزار شد اظهار کرد: همواره بسیج جامعه پزشکی به دنبال محرومیت‌زدایی بهداشتی و درمانی از مناطق محروم بوده است که در سال 95 اقدامات خوبی با همکاری پزشکان، پیراپزشکان، پرستاران و کادر درمانی در سطح استان انجام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از , نبض شهر, ، دکتر محمدصادقی، ظهر امروز در مراسم تجلیل از پیراپزشکان فعالان در عرصه خدمت‌رسانی به محرومان که در دانشکده پیراپزشکی مشهد برگزار شد اظهار کرد: همواره بسیج جامعه پزشکی به دنبال محرومیت‌زدایی بهداشتی و درمانی از مناطق محروم بوده است که در سال 95 اقدامات خوبی با همکاری پزشکان، پیراپزشکان، پرستاران و کادر درمانی در سطح استان انجام شد.,

وی با اشاره به حضور 10 کانون فعال بسیج جامعه پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، افزود: یکی از اقدامات قابل‌توجه بسیج جامعه پزشکی در سال 95، برپایی بیمارستان صحرایی در روستای محروم «سنگر» از توابع شهرستان سرخس بود.

,

مسئول امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: در این بیمارستان صحرایی به ۷ هزار نفر خدمات تخصصی و عمومی ارائه شد که شما پیراپزشکان ما را ارائه عینک رایگان، انجام آزمایش‌ها، فیزیوتراپی، رادیولوژی و سونوگرافی یاری رساندید.

,

صادقی محرومیت‌زدایی بهداشتی درمانی در حاشیه شهر و ارائه خدمت به زائران پیاده را از دیگر فعالیت‌های مهم بسیج جامعه پزشکی در سال 95 خواند و بیان کرد: در ارائه خدمت به زائران پیاده امام رضا(ع) و اباعبدالله(ع) پیراپزشکان دوشادوش پزشکان و پرستاران همکاری بسیار خوبی در تمام زمینه‌ها، مخصوصاً در بحث فیزیوتراپی داشتند.

,

وی ادامه داد: در سال 95 بیش از 70 تیم بهداشتی درمانی به نواحی حاشیه شهر مشهد  اعزام و باعث افرایش سطح سلامت مردم محروم این نواحی شد.

,

مسئول امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: کانون دانشکده علوم پزشکی و دفتر این کانون در دانشکده پیراپزشکی به دلیل عملکرد خوبی که داشتند، به‌عنوان یکی از کانون‌های نمونه بسیج جامعه پزشکی در سال 95 انتخاب شدند.

,

صادقی  گفت: ۴ دوره کد دار در سال 95 برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد که در هر دوره 500 نفر حضور پیدا کردند و توانستیم در این دوره‌ها حدود 3۰۰ نفر از پیراپزشکان، پزشکان و پرستاران را به‌صورت فعال جذب بسیج جامعه پزشکی کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه