logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری :

مسئولیت طعمه و لقمه نیست،فرصت برای خدمت و نوکری است

مسئولیت طعمه و لقمه نیست،فرصت برای خدمت و نوکری است
آیت الله شیخ احمد پروایی نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در شورای اداری شهرستان تالش گفت : آقایان مسئول، مسئولیت طعمه و لقمه نیست، فرصت برای خدمت و نوکری است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  مریان خبر ؛ آیت الله شیخ احمد پروایی نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در  آخرین جلسه شورای اداری شهرستان تالش گفت: مقام معظم رهبری(حفظه الله) در اولین دیدار با اعضای مجلس خبرگان فرمودند.خبرگان به نمایندگی از مردم و ملت باید مطالبه گری بکنند از مسولین و درد دل مردم ومشکلات را به مسئولین منعکس کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , مریان خبر,  ؛ آیت الله شیخ احمد پروایی نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در  آخرین جلسه شورای اداری شهرستان تالش گفت: مقام معظم رهبری(حفظه الله) در اولین دیدار با اعضای مجلس خبرگان فرمودند.خبرگان به نمایندگی از مردم و ملت باید مطالبه گری بکنند از مسولین و درد دل مردم ومشکلات را به مسئولین منعکس کنند.,

وی ادامه داد: مسئولین بدانند شأن آنها در مقابل مردم فقط وفقط نوکری وخادم بودن هست ، این انقلاب اسلامی یک امانتی است که امام راحل و شهداء و مردم در اختیار ما گذاشته اند و باید از آن مراقبت شودواین مراقبت با خدمت به مردم محقق می شود،آقای مسئول مسؤلیت طعمه ولقمه نیست .فرصت برای خدمت ونوکری است.

,

آیت الله پروایی در ادامه بیان داشت: راه امام و شهداء آیا تجمل گرایی و ثروت اندوزی و کاخ سازی و ویلا سازی بود و یا اینکه اهمیت دادن به فقرا ومستضعفین؟؟چرا باید یک مسئول و رئیس اداره برای یک امضا کردن آنقدر سهل انگاری بکند که اشک یک مراجعه کننده بریزد، آقایان در ادارات کاری کنید که مردم امیدوار بشوند.عملکرد ما خدا نکند که باعث دلسردی مردم که ولی نعمت ما هستند از انقلاب و راه ولایت شود.

,

وی در ادامه اظهار داشت: آقایان حفظ منابع طبیعی و ملی جزء وظایف مسئولین است ، امام آمد تا با ناهنجاری ها ومنکرات مبارزه کند وشهدای ما هم با همین هدف جان خود رو فدای اسلام وانقلاب کردند، دغدغه مقام معظم رهبری خدمت به مردم مخصوصا فقراء ومستضعفین است پس باید همه ما هم به ایشان اقتداء کنیم.

,

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان در پایان صحبت های خود گفت: هر چند مدت باید فرماندار، نماینده و امام جمعه محترم و مسئولین ذی ربط باید به مناطق متعدد سر بزنند درد مردم را از نزدیک باید لمس کنند،نه اینکه در اتاق و دفتر باشند و از مشکلات مردم بیخبر و منتظر یک گزارش باشند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه