رییس اداره هواشناسی :

نوروزی پربارش در انتظار شهرستان سرپلذهاب است/ ورود سامانه بارشی ناپایدار به جو شهرستان

نوروزی پربارش در انتظار شهرستان سرپلذهاب است/ ورود سامانه بارشی ناپایدار به جو شهرستان
سامانه بارشی ناپایداری از شب گذشته وارد جوشهرستان شده وتاکنون باعث بارش 6میلیمتری باران شده است که این شرایط به تناوب در ایام نوروز اتفاق خواهد افتاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  جواد کاکایی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار داشت: با ورود سامانه ای ناپایداربارشی از شب گذشته به جو شهرستان، تاکنون 6 میلیمتر باران نیز به ثبت رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازی دراز,

وی افزوهم اکنون دمای هوای فعلی شهرستان 11.8 دهم سلسیوس بالای صفر و رطوبت موجود در هوا را نیز 86درصد می باشد.

,

رئیس اداره هواشناسی سرپل ذهاب پیش بینی کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه های هواشناسی، سامانه ای بارشی، از امروز تا روز چهارشنبه، جو منطقه را تحت تاثیر داشته ضمن کاهش نسبی دمای هوای روزانه، در بعضی ساعات سبب وزش باد، بارندگی و رعدوبرق در سطح شهرستان می گردد و نیز همچنین توده ناپایداربارشی از اواخر هفته جاری مجدد جو شهرستان را در بر خواهد گرفت.

,

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزارنفرجمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه