logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

اولین اقامتگاه بومی گردشگری گلپایگان افتتاح شد+ تصاویر

اولین اقامتگاه بومی گردشگری گلپایگان افتتاح شد+ تصاویر
توسعه اقامتگاه های بوم گردی یک فرصت و امکانی است که با کمترین سرمایه گذاری زمینه رونق و حرکت را در حوزه اقتصاد گردشگری استان به وجود آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار دیار عالمان با اشاره به اینکه شهرستان گلپایگان از لحاظ جایگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و آداب و سنتها از جایگاه ویژه ای برخوردار است عنوان کرد: در استان اصفهان تا پایان سال ۹۴ تعداد اقامتگاه های بوم گردی در دست بهره برداری ۳۵ اقامتگاه بود که امسال این عدد را از ۱۵۵ اقامتگاه بوم گردی عبور دادیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار عالمان ,

فریدون الهیاری با اشاره به اینکه این اقامتگاه صد و پنجاه و ششمین اقامتگاه در دست بهره برداری است، عنوان کرد: توسعه اقامتگاه های بوم گردی یک فرصت و امکانی است که با کمترین سرمایه گذاری، زمینه رونق و حرکت را در حوزه اقتصاد گردشگری استان به وجود بیاوریم.

,

وی افزود: امسال در میراث فرهنگی استان اصفهان برای رسیدن به سیاستهای اقتصاد مقاومتی، توسعه اقامتگاه های بوم گردی را مد نظر قرار دادیم.

,

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با اشاره به اینکه اقامتگاه های بومی گردی در مناطق شرق و شمال استان توسعه قابل ملاحظه ای را داشتند عنوان کرد: احداث این اقامتگاه ها متاسفانه در غرب استان با کمی تاخیر آغاز شده است.

,

الهیاری تصریح کرد: با احداث این اقامتگاه ها زمینه ترویج حوزه بوم گردی و همچنین راه جدیدی در بحث گردشگری این شهرستان باز شده است.

,

وی در ادامه با بیان حفظ و احیای آداب و سنتهای نوروزی عنوان کرد: کشور ما محور ثبت نوروز به عنوان میراث جهانی است و باید سنتهای نوروزی را در تمام کشور حفظ و حراست بکنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه