عیدی خیران به مادر زندانی؛
آزادی مادر از زندان و بازگشت به آغوش فرزندان خردسال خود بعد از دو سال حبس
مادری که بخاطر بدهی و مشکلات مالی در زندان یاسوج بدور از فرزندان خود بود به همت موسسه خیریه آبشار عاطفه ها “شعبه شهرستان دنا” و دو خیر جوان ” آزاد مطهری و خانم ایشان آیدا پوریا نسب”و ستاد دیه استان به آغوش فرزندان خردسال خود بازگردانده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ،مادری که به واسطه بدهی و ورشکستگی در حرفه کاری دو سال از عمر خود را در حبس به سر میبرد بعد از شناسایی خانواده وی توسط موسسه خیریه آبشار عاطفه ها و معرفی فرزندان تنهای این زن که روزهای بدون مادر خود را در کنار مادر بزرگشان سپری میکردند به دو خیر جوان که در سطح کشور فعالیت میکنند اسباب آزادی این بانوی ساکن پاتاوه در شهرستان دنا فراهم گردید تا این مادر در حبس، روز مادر و روزهای آغازین سال جدید را در کنار فرزندان خود سپری کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
بنا به این گزارش،از آنجا که یاسین،بنیامین و نرگس،سه فرزند خردسال این بانوی دنا نشین در نبود مادر همراه با مادر بزرگ خود در خانه ای مترکه در شهر پاتاوه زندگی میکردند و به خاطر مشکلات مالی به بیماری آسم مبتلا گردیده بودند بعد از هماهنگی ها صورت گرفته توسط موسسه خیریه آبشار عاطفه های شعبه شهرستان دنا و دو خیر جوان ” آزاد مطهری و خانم ایشان آیدا پوریا نسب” با رهن یک خانه نو ، مراحل انتقال بنیامین،یاسین و نرگس به مکان جدید فراهم و مقدمات درمان آنها نیز آغاز گردید.
,موسسه خیریه آبشار عاطفه ها “شعبه شهرستان دنا” تنها شعبه فعال در این شهرستان می باشد که با هدف کمک به نیازمندان در این شهرستان آغازبکار کرد. این موسسه خیریه تا به امروز توانسته حامی و یاور بسیاری از نیازمندان منطقه باشد که بسیار قابل تحسین و تقدیر می باشد.
,مسئولین این خیریه اظهار کردند:همشهریان عزیز می توانند کمک های نقدی و غیر نقدی خود را از طریق شماره حساب بانک صادرات:۰۳۳۵۱۰۷۶۶۵۰۰۳، شماره تماستلفن:۰۷۴۳۳۴۴۴۷۱۹ و یا آدرس دفتر:سی سخت – بلوار حضرت ابوالفضل – جنب آژانس پیروزی به این سازمان اهدا نمایند تا سهمی در خوشحالی نیازمندان داشته باشند.
,, , ,
,
, آقای آزاد مطهری و خانم ایشان سر کار خانم آیدا پوریا نسب دو خیر جوان
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه