logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تزیین دلها با انس معنوی با شهدا و امامزادگان در اردل

تزیین دلها با انس معنوی با شهدا و امامزادگان در اردل
مردم ولایتمدار شهرستان اردل شروع سال جدید را با معنویت شهدا و امامزادگان آذین بستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، سنت حسنه‌ حضور مردم به هنگام تحویل سال در کنار قبور مطهر شهدا و آستان مقدس امامزادگان حرکتی ارزشمند و پسندیده است که از نخستین سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشورمان رایج بوده است. 

مردم انقلابی و ولایتمدار شهرستان اردل  لحظه سال تحویل امسال نیز طبق سالیان گذشته آیین تحویل سال نو را طبق یک سنت دیرینه با حضور در مزار شهدای دوران انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی و جوار امامزادگان عزیز، حلیمه خاتون،شاه البرز و سیدنورالدین (علیه السلام) آغاز کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
, ,

در نخستین لحظات آغازین سال جدید، گلزار شهدا و امامزادگان عزیز، حلیمه خاتون،شاه البرز و سیدنورالدین (علیه السلام) مملو از جمعیتی شد که با دعا و نیایش به درگاه خداوند متعال و با قرائت 'یا مقلب القلوب والابصار، یا مدبر الیل والنهار، یا محول الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن الحال'، به استقبال سال نو رفتند.

,
, ,

در این آیین بسیاری از شهروندان  اردلی  به همراه مسافرین نوروزی با حضور در آستان مقدس ابتدای سال را با معنویت آغاز کرده تا بنا بر اعتقاد و باورهایشان سالی پر از موفقیت و سربلندی داشته باشند.

,
, ,

مردم در تحویل سال نو در اماکن مقدس مانند گلزار شهدا حضور می‌یابند که این حضورشان نشان می‌دهد که همچنان آنها با تأسی از شهدا در مقابل زیاده‌خواهی، زورگویی و ظلم و ستم دشمنان ایستادند و از ارزش‌های اسلام محافظت می‌کنند.

,
, ,

ایجاد همدلی، استقامت، امید، نشاط، شادابی، انگیزه، علاقه و تلاش در تک تک افراد جامعه برای آبادانی ایران و ریشه‌کردن دشمنان از اهداف دیگر حضور مردم در تحویل سال نو در گلزار شهداست.

انتهای پیام/570ه

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه