آغاز سامانه بارشی نوروزی در لرستان/ میانگین بارندگی شهرستان ها اعلام شد
از اواخر وقت روز چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶ سامانه ای بارشی به جو استان لرستان وارد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرافلاک در اطلاعیه هواشناسی لرستان آمده است:بر اساس تحلیل نقشه های هواشناسی، از اواخر وقت روز چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶ با ورود سامانه ای بارشی به جو استان لرستان انتظار داریم بارش ها از نیمه غربی استان آغاز شده و به تدریج از صبح پنج شنبه با تقویت موج های این سامانه و تغذیه رطوبتی مناسب، بارش باران، همراه با رعد و برق و کاهش دماهای روزانه و گاهی وزشباد نسبتا شدید را در همه نقاط استان شاهد باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرافلاک,در نواحی مستعد احتمال رخداد تگرگ و در ارتفاعات و مناطق کوهستانی و سردسیر رگبار برف پیش بینی می شود.
,این سامانه که تا اوایل هفته آینده به فعالیت خود ادامه میدهد، بر طبق خروجی مدل های بارشی، بارش ها از ظهرجمعه و طی روز جمعه و شنبه از مقادیر قابل توجهی برخوردار خواهند بود.
,در طی این مدت، آبگرفتگی معابر عمومی دور از انتظار نیست،لذا بکار بردن اقدامات لازم جهت جلوگیری از مخاطرات و کاهش خسارات احتمالی توصیه می شود.
,به گفته رضا آریایی؛ مدیرکل ستاد مدیریت بحران لرستان متوسط بارش در لرستان هفت میلیمتربوده است و این بارندگی ها تا صبح روز شنبه به صورت منقطع، ناپیوسته و باشدت و ضعف ادامه دارد.
,میزان بارشها از شب گذشته تا صبح امروز در شهرستان کوهدشت 14میلیمتر، رومشکان 11 میلیمتر، خرمآباد،دلفان و پلدختر هشت میلیمتر،بروجرد هفت میلیمتر، سلسله 6 میلیمتر، دورود و ازنا چهار میلیمتر و در الیگودرز 2 میلیمتر گزارش شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه