نماینده تبریز،آذرشهر و اسکو :
کسانی که به عملکرد خود امیدوار نیستند؛ می خواهند دیدگاه سیاسی ملاک انتخاب مدیران باشد
کسانی به عملکرد، سوابق و تخصص خود امیدوار نیستند و دنبال این هستند که با نزدیک نشان دادن طرز تفکر سیاسی خود با دولت، مناصب را به دست بیاورند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ائل پرس , نشانه های موجود در فضای مدیریتی آذربایجان شرقی علی رغم پشت سرگذاشتن حدود یک سال از آغاز فعالیت دولت یازدهم، عدم ثبات رانمایانگر می کند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, ائل پرس,تداوم تغییرات علی رغم جابجایی تقریبا همه مدیران سطح اول استان و تسری معیارهای سیاسی به انتخاب مدیران میانی مسائلی است که در این میان به چشم می خورد.
,در همین زمینه به گفتگو با محمد اسماعیل سعیدی،نماینده مردم تبریز، آذرشهر اسکو نشسته ایم که مشروح آن را می خوانید:
,ائل پرس: آقای سعیدی، فکر می کنید زمان ثبات مدیریتی در استان فرا نرسیده است؟ آیا به اندازه کافی تغییر نداشته ایم؟
,تخصصی ترین نهاد ها هم فراموش نمی شوند
,ببینید یک اشکال اساسی که در کشور ما وجود دارد و به عبارت بهتر بدعتی که گذاشته شده است؛ همین مسئله است. باید در این مورد چاره جویی شود. هر انتخاباتی که انجام می شود، دولت این تلقی را دارد که باید همه مدیران را عوض کند. حتی گاهی تخصصی ترین نهادها و مدیریت ها هم فراموش نمی شود.
,ائل پرس: پس معتقدید، نباید این طور باشد.
,جابجایی مدیران در سطوح عالی و نهایتا سطوح میانی اداره کشور طبیعی است. در این موارد هم نباید ملاک های سیاسی تنها معیار درنظر گرفته شده باشد.
,مدیران قوی باید حفظ شوند؛ فرقی هم ندارد به چه جناح سیاسی تعلق دارد
,در نظام جمهوری اسلامی باید شایسته سالاری محور تعیین مسئولین باشد. بنابراین مدیران قوی باید حفظ شوند فرقی هم ندارد که به چه جناح سیاسی تعلق دارد. چون که ما همه معتقدیم تمام جناح های شرکت کننده در انتخابات درون نظام هستند. باید شایسته سالاری را پیاده کنیم و به شعار دادن اکتفا نشود.
,ائل پرس: برخی طرفداران دولت می گویند چرا به رویه تغییرات دولت های گذشته انتقاد نمی شد؟
,اشتباه برای همه اشتباه است
,این بحث دولت قبلی و فعلی ندارد. در دولت قبل ودولت فعلی برخوردها به نوعی بوده است که منجر به تغییرات گسترده شده است و این بد است و تفاوتی ندارد که کار اشتباه را چه کسی انجام می دهد. کار اشتباه برای همه اشتباه است
,ائل پرس: این دیدگاه که تغییرات گسترده را منجرمی شود؛ چه نتایج سوئی می تواند داشته باشد؟
,این روش باعث تزلزل مدیریت ها شده و ثبات مدیریتهای تخصصی را از بین می برد. همچنین مردم احساس می کنند که هر جریان نفر وابسته به خود را به صدر امور می آورد و این با روح نظام جمهوری اسلامی در منافات است. اگرشایسته سالاری حاکم باشد؛ مشکلات مطرح شده قابل حل است.
,ائل پرس: برخی جریانات سیاسی و چهره ها تلاش دارند؛ رویکرد تغییرات گسترده و انتخاب های سیاسی را تشدید کنند؛ این روند چه عاملی دارد؟
,کسانی که به عملکرد خود امیدوار نیستند؛ می خواهند دیدگاه سیاسی ملاک انتخاب مدیران باشد
,این روحیه و عملکرد به این برمی گردد که کسانی به عملکرد، سوابق و تخصص خود امیدوار نیستند و دنبال این هستند که با نزدیک نشان دادن طرز تفکر سیاسی خود با دولت، مناصب را به دست بیاورند. بنابراین نباید جهتگیری سیاسی افراد ملاک تصمیم گیری قرار بگیرد بلکه باید عملکرد و تونایی های افراد معیار تصمیمات باشد.
,همه جریانات سیاسی داخل نظام منتصب به جمهوری اسلامی هستند و نباید با برخوردهایی از این دست زاویه ایجاد کنیم.
]
ارسال دیدگاه