در نوروز امسال انجام شد؛

پیوستن 4 هزار نفر به کمپین نه به تصادفات استان زنجان/ بازدید خبرنگاران زنجانی از طرح های جمعیت هلال احمر

پیوستن 4 هزار نفر به کمپین نه به تصادفات استان زنجان/ بازدید خبرنگاران زنجانی از طرح های جمعیت هلال احمر
4 هزار و 13 نفر در ایام نوروز در محورهای مواصلاتی استان زنجان به کمپین نه به تصادفات پیوستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش موج رسا; در قالب طرح نوروزی جمعیت هلال احمر استان زنجان و در راستای عمل به کمپین نه به تصادفات، 4 هزار و 13 نفر در محورهای مواصلاتی استان به این کمپین پیوستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

کمپین‌ «نه به تصادف» گام بلندی در راستای کاهش آسیب‌ های اجتماعی از جمله سوانح جاده‌ ای است.

,

راه‌اندازی کمپین «نه به تصادف» در استان زنجان این فرصت را فراهم کرد تا با یک کار فرهنگی بتوان گام بلندی در راستای کاهش سوانح جاده‌ ای برداشت.

,

از 25 اسفندماه سال گذشته تا دهم فروردین‌ماه امسال شاهد به عضویت درآمدن 4013 نفر در کمپین «نه به تصادف» جمعیت هلال ‌احمر استان زنجان بودیم.

,

این کمپین در قالب پست ‌های ایمنی و سلامت مسافران نوروزی این جمعیت راه ‌اندازی شده است و استقبال از آن از سوی مردم ادامه دارد.

,

گفتنی است، برای طرح نوروزی امسال، 18 پست ایمنی و سلامت نوروزی این جمعیت در سراسر استان مستقر شده است.

,

خبرنگاران استان زنجان نیز در بازدید از طرح نوروزی جمعیت هلال احمر استان، به این کمپین پیوستند.

,

, ,

, ,

, ,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه