فرازی از وصیت نامه شهید محمدرضا ترابیان؛

کسانی که با جمهوری اسلامی ایران سر ناسازگاری دارند، بر سر مزار من حاضر نشوند

کسانی که با جمهوری اسلامی ایران سر ناسازگاری دارند، بر سر مزار من حاضر نشوند
از تمام افرادی که با جمهوری اسلامی ایران سر ناسازگاری دارند می خواهم که بر سر مزار من نیایند زیرا که آنها خون 150 هزار شهید و صدها هزار زخمی و معلول را پایمال کرده اند و در خط آمریکای جهان خوار می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیشمرگ روح الله، شهید محمدرضا ترابیان فرمانده گردان جند الله شهرستان سقز در قالب یک وصیت نامه از کسانی که با جمهوری اسلامی ایران سر ناسازگاری دارند، می خواهد که در بر سر مزارش حاضر نشوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیشمرگ روح الله,

 

,

بسمه تعالی‌

,

 

,

برادران، مادر و پدرم! من در تاریخ 7/10/1361 این وصیت نامه را برای‌ اینکه حکم شرع و خدا و پیامبر خدا را انجام داده باشم این چند سطر را برای‌ شما می‌ نویسم و از برادرانم می‌ خواهم که نماز و دعا را فراموش نکنند و همیشه در اول وقت نماز را برپا دارند و نماز خود را پاکیزه بخوانند. مادر جان مرا حلال کن زیرا تمام زحمت های‌ من در دوران زندگی‌ بر دوش شما بوده است و این حقیر نمی‌ داند چگونه از شما حلالیت بخواهد. پدر جان خداوند به شما توفیق دهد تا بتوانید دیگر برادران مرا چون من تربیت نمایید. برادرم! خود می‌ دانید که من چقدر شما را دوست می‌ دارم و از شما به خاطر زحماتی‌ که در طول زندگی‌ برای‌ من کشیده اید سپاسگزاری‌ می‌ کنم.

,

 

,

برادران من! شما راه حق و اسلام‌ واقعی‌ را درست شناخته اید و همان طور که تا من زنده بودم امام را تنها نگذاشتید و گوش به فرمان او بودید، بعد از این همین طور باشید و گوش به حرف افرادی‌ که شما را به عناوین مختلف محکوم می‌ کردند ندهید.

,

   

,

از تمام برادران سپاه که در این مدت با هم بوده و شب و روزها را با هم سپری کرده معذرت می خواهم که نتوانستم برادر خوبی برای یکایک آنها باشم. از تمام هم شهریانم که مرا می شناسند طلب بخشش کرده و توفیق آنها را از خداوند رحمان و جبار خواستارم. یادتان باشد که هرگز امام را در دعاهایتان فراموش نکنید 

,

  

,

از تمام افرادی که با جمهوری اسلامی ایران سر ناسازگاری دارند می خواهم که بر سر مزار من نیایند زیرا که آنها خون 150 هزار شهید و صدها هزار زخمی و معلول را پایمال کرده اند و در خط آمریکای جهان خوار می باشد.

,

 

,

 خدایا! خدایا! تا انقلاب مهدی، حتی کنار مهدی، خمینی را نگهدار، آمین یا رب العالمین.

,

محمدرضا ترابیان//

,

 

,

بر اساس این گزارش، شهید محمدرضا ترابیان فرزند محمد ابراهیم و بانو صدیقه در روز دهم آبان ماه سال 1339 در شهرستان بیجار متولد شد. محمد رضا دوران ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را با موفقیت پشت سر گذاشت و موفق به کسب دیپلم اقتصاد شد.

,

 

,

شهید ترابیان بعد از تأسیس سپاه پاسداران به عضویت این نهاد انقلابی درآمد و پس از عمری مجاهدت در روز دوازدهم فروردین ماه سال 1363 در حالیکه مسئولین گردان جندالله شهرستان سقز را عهده دار بود، طی یک درگیری با نیروهای ضد انقلاب در این شهرستان به شهادت رسید و پیکر پاک و مطهرش در زادگاهش به خا سپرده شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه