اقدامات انجام شده در پی ریزش دیواره پل شیبان؛
تشکیل جلسه اضطراری مدیریت بحران شهرستان باوی با حضور معاون عمرانی استاندار / تثبیت دیواره پل شیبان با بتن / فرماندار باوی بر ایمن سازی ورودی و خروجی پل تاکید کرد
پس از ریزش بخشی از دیواره پل شیبان (شهرستان باوی) در اتوبان اهواز – شوشتر جلسه اضطراری مدیریت بحران شهرستان باوی با حضور معاون عمرانی استاندار خوزستان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، فرماندار باوی و دیگر مسئولان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باوی نیوز: پس از ریزش بخشی از دیواره پل شیبان (شهرستان باوی) در اتوبان اهواز – شوشتر جلسه اضطراری مدیریت بحران شهرستان باوی با حضور معاون عمرانی استاندار خوزستان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، فرماندار باوی و دیگر مسئولان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باوی نیوز,دکتر حیدر کاظمی در این جلسه بر ایمن سازی ورودی و خروجی پل شیبان تاکید کرد و گفت: مسیر ملاثانی به اهواز مشکلی ندارد و در مسیر اهواز به ملاثانی جهت تثبیت دیواره پل عملیات ترمیم توسط پیمانکار پروژه شروع شده است.
,فرماندار شهرستان باوی افزود: اجرای بتن پاشی بر روی دیواره (قسمت تخریبی) جهت تثبیت و همچنین جلوگیری از ریزش احتمالی در بخش های دیگر انجام شده تا عملیات احداث دیوار ضامن شروع شود.
,وی ادامه داد: با توجه به ترافیک تعطیلات نوروز طبق و هماهنگی های انجام شده با اداره کل راهداری از ابتدای پل به سمت شهر ملاثانی با نصب علائم هشدار دهنده و ترافیکی عبور و مرور خودروها به صورت عادی در حال انجام است تا عملیات تعمیر پل بصورت کامل انجام شود.
,کاظمی تصریح کرد: عبور و مرور خودروها از خط نزدیک به محل ریزش دیواره پل متوقف شده تا فشار از روی پل برداشته شود.
,وی بیان کرد:در صورت مسدود شدن پل شیبان با هماهنگی پلیس راهور مسیرهای جایگزین لحاظ شده است.
,فرماندار باوی گفت: کلیه امکانات و تجهیزات شهرستان و عوامل راهداری در جهت خدمات رسانی به مسافران بسیج شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه