logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده انتظامی استان گیلان؛

اشتغال و تولید به بهترین نحو با وجود امنیت شکل خواهد گرفت

اشتغال و تولید به بهترین نحو با وجود امنیت شکل خواهد گرفت
فرمانده انتظامی استان گیلان گفت:‌ اشتغال و تولید به بهترین نحو با وجود امنیت شکل خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان، سردار "محمدرضا میرحیدری" در دیدار چهره به چهره با کارکنان انتظامی استان، با قدردانی از مسئولیت‌پذیری همه عوامل انتظامی در ایام نوروز، گفت:‌ عزت و سربلندی ملت شریف ایران و نظام مقدس اسلامی، در گرو شناخت درست مسئولیت‌ها و عمل به آن‌هاست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,

این مقام انتظامی با بیان اینکه به واسطه همت جمعی ، امسال علیرغم همه مشکلات جوی و کثرت گردشگران، شاهد کاهش تلفات جانی بودیم، افزود:‌این روال بایدد تا پایان سال با جدیت تداوم پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه پلیس همواره تلاش می کند تا مانع تضییع حقوق مردم شود، تصریح کرد:‌ مردم نیز باید با التزام به قوانین و مقررات، به برقراری امنیت مالی و جانیی در جامعه کمک کنند.
فرمانده انتظامی استان گیلان با تاکید بر اینکه مطالبات مردم با جدیت پیگیری می‌شود، خاطرنشان کرد:‌ کاهش 57 درصدی تلفات جانی درون شهری و کاهش 255 درصدی تلفات جانی برون شهری در ایام نوروز نسبت به زمان مشابه سال گذشته، نشان از به ثمر نشستن تلاش های پلیس دارد.
سردار میرحیدری با بیان اینکه صحت آماری یکی از دغدغه‌های جدی پلیس در طول تعطیلات نوروزی بوده است، اظهار داشت:‌ میزان سرقت‌ها در ایام نوروز نسبت بهه زمان مشابه در سال گذشته 4 درصد کاهش یافته و میزان کشفیات نیز با افزایش 12 درصدی روبرو شد.
 این مقام انتظامی ،عملکرد پلیس گیلان در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر را مثبت ارزیابی کرد و افزود:‌ برای پلیس پذیرش حداقلی جرم ها نیز قابل قبول نیست.

,
,
,
,
,

وی با اشاره به جایگاه رفیع انقلاب اسلامی در جهان، تصریح کرد:‌همه دشمنی‌ها و همه توطئه‌ها به لطف امنیت مثال زدنی جمهوری اسلامی در نطفه خفه شده اند.
فرمانده انتظامی استان گیلان با تاکید بر اینکه هیچ دستگاهی مثل نیروی انتظامی نمی‌تواند در تحقق شعار تولید و اشتغال موثر باشد، خاطرنشان کرد: اشتغال و تولیدد به بهترین نحو با وجود امنیت شکل خواهد گرفت.
سردار محمدرضا میرحیدری با تصریح بر اینکه مبارزه با قاچاق، رونق تولید ملی را به همراه خواهد داشت، ابراز امیدواری کرد که پلیس در سال جدید گام های مجدانهه تری برای برخورد با قاچاق کالا بردارد.

,
,
,

 

,

انتهای پیام/556

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه