کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد؛
اگر دولت نگاهش را از خارج به داخل معطوف می کرد دچار بحران اقتصادی نمی شدیم/ همین که دولت برای تولید کنندگان و صاحبان صنایع مشکل تراشی نکند بهترین کمک به اقتصاد کشور است
کارشناس مسائل سیاسی گفت: مهم ترین کاری که دولت برای تحقق شعار سال می تواند و باید انجام دهد این است که از مزاحمت و مشکل تراشی برای تولید کنندگان و صاحبان صنایع و کارگاه ها و کشاورزان دست بردارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد صادق کوشکی در گفت و گو با بوتیا نیوز اظهار کرد: در حال حاضر بیشترین نقطه فشاری که دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی از آن استفاده می کند بحث تحریم هاست و بیشترین آسیب پذیری ما هم در حوزه اقتصاد و مطالبه مردم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بوتیا نیوز ,کارشناس مسائل سیاسی در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری با شعار سال در واقع اولویت حرکت دولت و ملت را تعیین کردند که هم نیازهای مردم پاسخ داده شود و هم نقاط ضعف ما پوشش داده شود تا به این وسیله آن اهرم فشار را از دست دشمن خارج کنیم.
,بهترین کار ی که دولت می تواند انجام دهد این است که برای تولید کنندگان داخلی مزاحمت ایجاد نکند
, بهترین کار ی که دولت می تواند انجام دهد این است که برای تولید کنندگان داخلی مزاحمت ایجاد نکند,کوشکی با ارائه راهکارهایی جهت تحقق شعار سال توسط دولت یازدهم عنوان کرد: مهم ترین کاری که دولت برای تحقق شعار سال می تواند و باید انجام دهد این است که از مزاحمت و مشکل تراشی برای تولید کنندگان و صاحبان صنایع و کارگاه ها و کشاورزان دست بردارد.
,وی تاکید کرد: این به این معنی است که جهت گیری صریح دولتی و پیمانکاری دولت به سمت داخل کشور باشد و این گونه نباشد که چابهار را دوباره به هندی ها و مجموعه های نفتی را به شرکت های اروپایی، انگلیسی و فرانسوی واگذار کنند .
,این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: اگر دولت به صنایع داخلی اعتماد کند و خرید های آن ها از تولیدکنندگان داخلی باشد و پروژه های خود را به پیمانکاران داخلی واگذار کنند بهترین کار را انجام داده است.
,نگاه دولت به خارج از کشور است
, نگاه دولت به خارج از کشور است,کوشکی گفت: امکان اینکه دولت بتواند خودش شغلی ایجاد کند نیست چرا که نه این دولت توانایی آن را دارد و نه مطلوب است لذا اگر قراردادهایی که دولت برای پیمانکاری و خرید امضا می کند به پیمانکاران و تولید کنندگان داخلی معطوف شود و برای آن ها مزاحمتی ایجا نکند این خود بهترین کمک به اقتصاد کشور است.
,وی در ادامه بیان کرد: اگر دولت هزینه گندمی را که از کشاورزان خریداری می کند سر وقت بدهد نه اینکه با 5 ماه تاخیر آن را پرداخت کند وضعیت بهتری خواهیم داشت و که کشاورز رغبت خود برای تولید را از دست نمی دهد.
,کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه نگاه دولت به سمت بیگانه است، اظهار کرد: متاسفانه دولت چه برای خرید و چه برای پروژه های پیمانکاری از جمله صنعت نفت و بنادر نگاهش به بیگانه است و نکته جالب اینجاست که دولت تلاش می کند پذیرایی در قطار ها را هم به شرکت های خارجی واگذار کند.
,کوشکی در پایان خاطر نشان کرد: لذا اگر دولت نگاهش را از خارج به داخل معطوف می کرد ما الان شاهد وضعیت اقتصادی فعلی نبودیم و وضعیت مطلوب تری داشتیم.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه