مدیر آموزش و پرورش دلیجان خبر داد؛
اقامت بیش از ۱۰ هزارنفر روز مسافر نوروزی در ستادهای اسکان فرهنگیان شهرستان
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلیجان گفت: در ایام تعطیلات نوروز، حدود ۱۰هزار و ۵۰۰ نفر روز مسافر نوروزی در ستادهای اسکان فرهنگیان شهرستان پذیرش شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت اله فدایی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلیجان در گفت و گو با پیام دلیجان؛گفت:از بیست وهشتم اسفندماه ۹۵ تا پایان دوازدهم فروردین سال جاری، ۱۰هزار و ۵۰۰ نفر روز مسافر نوروزی در ستادهای اسکان فرهنگیان شهرستان پذیرش شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,فدایی اظهار کرد: از این تعداد مسافر بیش از ۷۵۰۰ نفر روز مسافر فرهنگی ، بیش از ۲۶۰۰ نفر روز کارکنان دولت و بیش از ۴۰۰ نفر روز از مشاغل آزاد اسکان داده شده اند.
,وی ادامه داد: امسال ۱۳۰ کلاس در سطح شهرستان دلیجان برای ساماندهی اسکان مسافران نوروزی فراهم شده بود.
,شهرستان دلیجان از توابع استان مرکزی با ۵۱ هزار نفر جمعیت در مسیر راه اصلی استان های جنوبی و شرقی با استان های شمالی و مرکزی واقع شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه