در چند ساعت مانده به برگزاری انجام می شود؛

کارشکنی های مستبدانه علیه همایش اقتصاد مقاومتی در کرمانشاه/ از جمع آوری بنرها تا قطع برق سالن محل همایش!

کارشکنی های مستبدانه علیه همایش اقتصاد مقاومتی در کرمانشاه/ از جمع آوری بنرها تا قطع برق سالن محل همایش!
بنرهای سخنرانی زاکانی، بذرپاش و رستم قاسمی در همایش بررسی راهکارهای اجرایی اقتصاد مقاومتی در کرمانشاه به شکلی دزدانه و شبانه جمع آوری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، طبق سالهای اخیر که سنگ اندازی در برابر همایشها و برنامه های کارشناسی و تخصصی منتقدان دولت به رویه معمول مدعیان اعتدالگرایی تبدیل شده است، این بار نیز کارشکنی های مستبدانه برای برگزاری همایش عصر امروز در کرمانشاه آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

 

,

بر اساس گزارش های خبرنگار مرصادنیوز از سطح شهر کرمانشاه بنرهای سخنرانی  زاکانی، بذرپاش و رستم قاسمی در همایش بررسی راهکارهای اجرایی اقتصاد مقاومتی در کرمانشاه به شکلی دزدانه و شبانه جمع آوری شده است.

,

 

,

این اقدام که از طرف حامیان دولت و برخی دستگاه های دولتی انجام می شود، در برنامه های قبلی سخنرانی برخی از چهره های منتقد دولت نیز انجام شد (اینجا بخوانید) که حتی مورد انتقاد برخی از چهره های اصلاح طلب قرار گرفت و ناشی از ضعف های عملکردی دولت و روحیه امنیتی حاکم بر مدیران آن ارزیابی شد (اینجا بخوانید)

, اینجا بخوانید, اینجا بخوانید,

 

,

گفتنی است برق سالن محل برگرای همایش نیز از صبح امروز قطع است که مسئولین مرتبط با این موضوع آن را ناشی از نقص فنی پیش آمده عنوان کرده و وعده وصل جریان برق تا قبل از شروع مراسم را می دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه