مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری قزوین:
بیش از ۷۰ عملیات توسط نیروهای آتشنشانی در تعطیلات نوروزی انجام گرفت
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین گفت: این سازمان در سیزده روز ابتدای فروردین ماه 1396 در 79 مورد عملیات امداد و نجات و اطفاء حریق حضور داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل ذوالقدر مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین در گفتوگو با شاخص، اظهار کرد: این سازمان در سیزده روز ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۶ در ۷۹۹ مورد عملیات امداد و نجات و اطفاء حریق حضور داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,وی افزود: مهمترین عملیاتهای انجام شده مربوط به تصادف و واژگونی خودرو با ۹ مورد، حریق منزل مسکونی ۲ مورد، آتشسوزی مغازه ۲ مورد، حریق خودرو ۳ مورد، نشت آب داخل منزل ۳ مورد، افکن و ریزش چاه ۵ مورد، نشت گاز ۲ مورد، محبوس شدن داخل آسانسور ۱۵ مورد ، محبوس شدن داخل منزل مسکونی ۱۴ مورد و یک مورد سقوط فرد در کانال آب بوده است.
,ذوالقدر با تشکر از کارکنان این سازمان در خصوص خدماترسانی مستمر به شهروندان و مسافران نوروزی گفت: در تمامی ایام تعطیلات نوروز به منظور کاهش خطرات و پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی، سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین علاوه بر ۸ ایستگاه آتش نشانی سطح شهر، اقدام به استقرار اکیپهای عملیاتی در نقاط پر ترافیک و پر تردد شهر قزوین کرد.
,این مسوول خاطرنشان کرد: به ویژه در مراسم روز سیزدهم فروردین (روز طبیعت) نیز ۱۰ اکیپ عملیاتی امداد و نجات و اطفاء حریق به صورت ثابت و سیار در اطراف شهر قزوین مستقر شد و به منظور تأمین ایمنی شهروندان و جلوگیری از بروز خطرات و حوادث احتمالی نسبت به گشتزنی و کنترل در محدوده حوزه استحفاضی شهر قزوین اقدام کردند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه