وزیر خشمگین در تبریز؛

هشدار به خانواده‌های جان‌باختگان: در مورد حادثه‌ی قطار و عدم پرداخت دیه سوال نکنید!

هشدار به خانواده‌های جان‌باختگان: در مورد حادثه‌ی قطار و عدم پرداخت دیه سوال نکنید!
وزیر راه و شهرسازی درحالی پا به تبریز می‌گذارد که بسیاری از خانواده‌های جان‌باختگان قطار، هنوز اظهاراتِ تامل‌برانگیز او را در مورد بیمه بودن مسافران فراموش نکرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، عباس آخوندی صبح فردا برای بازدید از برخی پروژه‌های عمرانی وارد تبریز می‌شود و بنابر گزارشات واصله، به تعدادی از شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی نیز سفر خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, عباس آخوندی صبح فردا برای بازدید از برخی پروژه‌های عمرانی وارد تبریز می‌شود و بنابر گزارشات واصله، به تعدادی از شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی نیز سفر خواهد کرد.,

وزیر راه و شهرسازی که در ماجرای حادثه‌ی تلخ قطار تبریز-مشهد در آماج انتقادات قرار داشت، بعد از وقت‌کشی در روند وصول استیضاح، موفق به تغییر نظر تعدادی از نمایندگان شد و در جلسه‌ی استیضاح بار دیگر از وکلای مردم رأی اعتماد گرفت.

,

حاشیه‌های این وزیر کابینه‌ی روحانی به اینجا ختم نمی‌شود و برخورد اخیر وی با خبرنگار پرسش‌گر نیز انتقادات زیادی را به همراه داشت.

,

آخوندی درحالی پا به تبریز می‌گذارد که هنوز علی‌رغم بیمه بودن قطار! مطالبات خانواده‌های جان‌باختگان و مصدومین پرداخت نگردیده و عده‌ای بر این‌باورند وزیر راه با وقت‌کشی در این امر درصدد تلافی برآمده است.

,

با توجه به رفتارهای اخیر وزیر راه و شهرسازی، به عموم خبرنگاران و خانواده‌های داغدیده توصیه می‌شود درصورت روبرو شدن با آخوندی، از وی درخصوص هواپیمای مرجوعی، حاشیه‌های پیرامون حادثه قطار و عدم به سرانجام رسیدن پروژه‌ها چیزی نپرسند!

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه