عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تاکید کرد؛
ضرورت تجهیز دانشمندان ایران به دانش هسته ای روز/ فراز و نشیب های چندسال اخیر نتوانسته به پیشرفت ما در دنیای علم خدشه وارد کند
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: گرچه فراز و نشیب هایی که در طول چند سال اخیر داشتیم، سرعت مارا کند کرده اما نمی تواند به پیشرفت ما در دنیای علم خدشه وارد کند؛ جوانان خوش فکر و داشمندان ما این آمادگی را دارند تا در فاصله زمانی کوتاه تر از گذشته به حالت قبل برگردیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی کمالی پور درگفتگو با ناب نیوز با بیان اینکه دنیای غرب و استکبار در میدان عمل ثابت کرده است که با ما سر دوستی ندارد، گفت: در چنین شرایطی که استکبار بر دنیای غرب حاکم باشد، نباید دست روی دست گذاشته و منتظر باشیم تا از ناحیه آنها کمکی به ما شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز,عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به عنوانی کشوری که داعیه استقلال طلبی و اسلامی بودن دارد، راهی جز تکیه به آرمان ها و اهداف خود ندارد که برای رسیدن به آنها باید به تکنولوژی روز و فناوری هسته ای مجهز شود.
,وی با تاکید بر اینکه ما باید براساس آرمان های خود حرکت کنیم، بیان کرد: تغییراتی که در دنیا به وجود آمد اثبات کرد کشور ما کشوری صلح طلب است و در مقابل آن کشورهای غربی تابع ارزش های حقوقی و بین المللی نیستند.
,کمالی پور عنوان کرد: لازم است که دانشمندان ما شروع به کار کنند، به دانش هسته ای روز مجهز شوند و نیازهای ضروری خود را با اتکا به ظرفیت های فکری خود تامین کنند تا از تعرضات بیگانگان مصون بمانیم.
,عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راهی جز ادامه دادن به دستاوردهای خود نداریم، خاطرنشان کرد: گرچه فراز و نشیب هایی که در طول چند سال اخیر داشتیم، سرعت مارا کند کرده اما نمی تواند به پیشرفت ما در دنیای علم خدشه وارد کند؛ جوانان خوش فکر و داشمندان ما این آمادگی را دارند تا در فاصله زمانی کوتاه تر از گذشته به حالت قبل برگردیم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه