logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آقای رییس جمهور خدا رو شکر اینبار دولت قبلی مقصر مشکلات نیست!

آقای رییس جمهور خدا رو شکر اینبار دولت قبلی مقصر مشکلات نیست!
آقای روحانی، تیغی که در گلوی من بود، فرار از انحراف و اختلاس و فامیل بازی بود، به این امید به تدبیر و امیدتان ایمان آوردیم، اما اینبار تضمین میخواهیم، که جوانان را برای انتخابات نخواهید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی رضا بهبهانی در یاداشتی نوشت: آقای رییس جمهور سلام
شاید من را به خاطر بیاورید، خیلی از طرح های جوانانی مثل من برای شما ارسال شده، در افطاری ها و همایش ها و ... زیارتتان کرده ایم اما هرگز به اتاق شما نرسیدیم.
اتاق فکر اقتصادی شما خیلی خسته بود به همین خاطر طرح هایی که به آنها اعتماد کردید باعث شد رکود در دولتتان بی داد کند، میدانم که وضعیتی که کشور را تحویل گرفتید خوب نبود، اما از شما که کشور را کامل میشناختید توقع داشتیم بدانید چه چیزی پیش رویتان هست! کاری به درست غلطی وضعیت آن موقع نداشتم، اما به امروز کار دارم!
هرچه که بود شما میدانستید چه اتفاقاتی پیش رؤیتان هست، اگر می دانستید که ، وعده های خلاف واقع دادید آن هم با علم بر عدم امکان ،و اگر نمیدانستید وضعیت چگونه است که بدتر! رییس جمهور من و کادر همراه او باید قبل از تحویل گرفتن منسب مذکور با وقوف کامل ،جلوس میکرد.
در هر صورت مقصر بودید، از کدام منظر را هم کاری ندارم
امروز رکود،بیکاری،فقر،فحشا،میزان نقدینگی و .... آنقدر بلند فریاد میزند که چُرت هر خوابی را پاره میکند.
پروژه برجام هم که شده پروسه برجام و بصورت سریالی داریم برجام های جدید میبینیم!
بعنوان جوانی که حداقل چند سریال دیده عرض میکنم، غالبا یا سریال های چند فصلی ناتمام می مانند و لغو مجوز میشوند یا خیلی لوس و بی انتها خاتمه می یابند،تکرار و توصیه هم کمکی نمیکند، جز آنکه احترام برخی ها لکه دار میشود.
آقای دکتر روحانی، تیغی که در گلوی من بود، فرار از انحراف و اختلاس و فامیل بازی بود، به این امید به تدبیر و امیدتان ایمان آوردیم، گفتند بذر امید را به آب بنشانیم، از لیست آدم های تکراری مثل ژنرال های بازنشسته کابینه تان ،دفاع کردیم، هنوز هم پای شماییم، اما اینبار تضمین میخواهیم، که جوانان را برای انتخابات نخواهید،موضوع بیکاری،اشتغال،تولیدملی،فقر،فحشا،رکود و تورم،اقتصاد و سرمایه گذاری،سلامت و بهداشت،رفاه و آینده و از همه مهم تر امید به زندگی و رشد را حل بکنید! نه با وعده های انتخاباتی! تضمینی مشخص و قابل ارزیابی و پیگیری میخواهیم.
خدا رو شکر اینبار دولت قبلی مقصر مشکلات نیست!
رییس جمهور محترم کشور من، هر آنکه رهبرم حکم ریاستش بر قوه مجریه را امضا کند ما تمام قد کنارش هستیم، اما این را بدانید، آنچه میخواستیم نبودید.
از کف جامعه برایتان خبر آورده ام نه از  محله مشاوران نجومی شمیران نشینتان،امسال خیلی ها دنبال گزینه ای دیگر هستند.
یک نصیحت هم در آخر دارم:
آنکه کاوه  پس از پیروزی قیام خود او را به پادشاهی برگزید،مبنای تقسیم آریایی ها به ٣ دسته بود!
آرزومند انتخاباتی هستم که وعده های در حد توان بشنوم نه رویاپردازی
دولتی بدون ژنرال ها میخواهیم

سید علیرضا بهبهانی-

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه