مراسم اعتکاف دانشجویان در مسجد دانشگاه آزاد ارومیه+حواشی
مراسم معنوی اعتکاف دانشجویان پسر دانشگاه های ارومیه در مسجد دانشگاه آزاد ارومیه آغاز شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسل برهان؛ دیروز مراسم معنوی اعتکاف دانشجویان پسر دانشگاه های ارومیه در مسجد دانشگاه آزاد ارومیه آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل برهان,اعتکاف، محو خود خواهى در امواج بلند خداگرایى و خدمت به امت اسلامى است. اعتکاف، بیرون رفتن از خانه خویش و مصمم شدن بر حضور در خانه حضرت حق است. عبادتى مستحبى و تقرب جویانه و داوطلبانه است که روزه روز سوم آن رنگ وجوب مى گیرد. اعتکاف، گریز از لذت گرایى و مهار حس خود محورى و برترى جوئى و بازگشت از قبله دنیاگرایان به سمت و سوى قلب و قبله هستى است.
,همراه با دانشجویان در مسجد، عده ای مشغول عبادت و راز و نیاز با خدا و عده ای محو اعمال خود مات و مبهوت در خانه خدا مشغول خواندن دعا برای گرفتاران و مستمندان و نیازمندان به دعا بودند.
,دانشجویان همزمان با دیگر دانشگاه ها در کشور این سه روز معنوی را روزه می گیرند و به عبادت و خواندن دعا مشغول می شوند تا در یک روز شنبه پرانرژی و با یاد خدا مشغول تحصیل خود شوند.
,خود سازى، محاسبه نفس، توبه و نیایش، نماز و تلاوت قرآن و استمداد از آستان قدس ربوبى از دیگر برکات اعتکاف است. اسلام، فکر جدایى از زندگى دنیا و گوشه نشینى و کناره گیرى از مردم و به تعبیر دیگر رهبانیت را باطل و ناپسند اعلام کرد، اما اعتکاف را بعنوان فرصتى براى بازگشت به خویش و خداى خویش قرار داد، تا کسانى که از هیاهو و جنجال هاى زندگى مادى خسته مى شوند، بتوانند چند صباحى با خداى خود خلوت کنند و جان و روح خود را با خالق هستى ارتباط دهند
,گزارش تصویری این مراسم را در ادامه مشاهده نمایید.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه