اظهارات یکی از اعضای شورای شهر قروه
استاندار کردستان هیچوقت اجازه دیدار با شورای شهر قروه را نداده است/بی احترامی به شورای شهر یا 100 هزار نفر جمعیت؟
عضو شورای شهر قروه امروز از واقعیتی پرده برداشت که 4 سال شورای شهر قروه با آن روبرو بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر ، زهرا موسوی جم عضو شورای شهر قروه امروز در گفتگویی با خبرنگار ما اظهار داشت: در ابتدای شروع کار شورای شهر قروه بودیم و من به عنوان رییس شورا فعالیت می کردم که از طرف استادار سابق کردستان جهت مراسم تودیع و معارفه استاندار به مرکز استان دعوت شدم و در جلسه تودیع و معارفه حضور یافتم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,وی افزود: در آن جلسه وزیر کشور با بیان اینکه نمایندگان استان به دنبال انتخاب شخص دیگری به عنوان استاندار بودند گفت (ما خیلی گشتیم تا استاندار را از بین نیروهای بومی انتخاب کنیم اما نبود) و در این لحظه من با اعتراض با صدای بلند گفتم ( آقای وزیر بود، شما قبول نکردید) که این اعتراض باعث شد تا بعد از آن قضیه ما هیچوقت نتوانیم استاندار را ببینیم و با وی جلسه ای برگزار کنیم.
,این عضو شورای شهر قروه ادامه داد: آقای عبدالمحمد زاهدی به عنوان استاندار کردستان انتخاب شد و بعد از این ما هر وقت اصرار داشتیم تا بتوانیم استاندار را ببینیم نتوانستیم و اجازه صحبت با استاندار به ما داده نشد.
,به گفته وی در طول این سال ها به شورای شهر قروه وعده دیدار با معاون استاندار داده شد که هیچوقت این وعده نیز تحقق نیافت.
,موسوی جم تصریح کرد: بعد از 3 سال وقتی استاندار کردستان به شهرستان قروه آمد به فرمانداری رفت و باز هم با وجودی که به دنبال برگزاری جلسه ای با استاندار بودیم ، وی با ما جلسه ای برگزار نکرد و بازهم گفتند که وقت ندارد.
,وی خاطر نشان کرد: طی این 4 سال ما حتی با نماینده ولی فقیه در استان کردستان دیدار کردیم اما استاندار کردستان اجازه دیدار به ما نداد.
,موسوی جم گفت: ما در طی این سال ها به دنبال جلسه ای با استاندار بودیم تا مشکلات شهر قروه را با وی مطرح کنیم و بتوانیم بخشی از این مشکلات را برطرف نماییم اما متاسفانه بی توجهی های صورت گرفته هیچوقت اجازه بیان مشکلات را نداد.
,بی احترامی به شورای شهر یا 100 هزار نفر جمعیت؟
,بدون شک شورای شهر نه تنها در قالب افراد بلکه به عنوان نماینده مردم یک شهر شناخته می شود و در واقع آقای زاهدی استاندار کردستان به مردم یک شهر اجازه دیدار و گفتگو نداده است.
,انتخاب عبدالمحمد زاهدی به عنوان استاندار کردستان در دولت تدبیر و امید انتقادات بسیاری را روانه دولت نمود اما آیا دولت تدبیر و امید که ادعای آزادی بیان را یدک می کشد و با شعار اعتدال پا به عرصه گذاشته است اینگونه از آزادی بیان نماینده مردم یک شهر استقبال می نماید.
,متاسفانه در شرایطی که دولت تدبیر و امید جایگاه واقعی شورای شهر را نمی تواند درک نماید نمی شود انتظار بهتری نیز از استاندار آن داشت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه