logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بررسی فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد آزادشهر در سال ۹۵

بررسی فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد آزادشهر در سال ۹۵
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد آزادشهر در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص فعالیتهای سال ۹۵ این دانشگاه اظهار کرد: اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد آزادشهر اولویت کارهای تحقیقاتی خود را حل مشکلات جامعه و صنعت قرار داده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیترآزاد، محمد تقی بایی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد آزادشهر در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص فعالیتهای سال ۹۵ این دانشگاه اظهار کرد: اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد آزادشهر اولویت کارهای تحقیقاتی خود را حل مشکلات جامعه و صنعت قرار داده اند، به عنوان مثال تولید غذاهای فراسودمند با فرمولاسیون جدید در گروه صنایع غذایی و یا شناخت و بررسی مسائل علوم تربیتی و آموزشی مدارس در سطح استان و خارج از استان توسط گروه علوم تربیتی و روانشناسی و همچنین تحلیل مسائل و چالش های سیاست داخلی و خارجی توسط گروه سیاسی، نمونه ای از این تحقیقات بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دکتر بایی ادامه داد: در سال ۱۳۹۵ دو همایش در سطح ملی به همت دو گروه علوم سیاسی و علوم کشاورزی برگزار شده است. در این دو همایش ملی، پژوهشگران ، آخرین دستاوردها و مطالعات میدانی و کتابخانه ای را ارائه دادند.

,

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد آزادشهر افزود: دانشگاه آزاد آزادشهر در برخی از رشته ها در آینده نزدیک می تواند به عنوان قطب علمی مطرح گردد، به عنوان مثال در گروه شیلات با وجود ۲ دانشیار و ۵ استادیار، در گروه شیمی با ۲ دانشیار و در گروه علوم تربیتی با حضور ۱ دانشیار و ۱۰ استادیار آینده درخشان و روشن را پیش رو دارد.

,

وی در خصوص مقالات این دانشگاه در سال ۹۵ اعلام: اگر بخواهم آماری از وضعیت مقالات و پژوهشهای این دانشگاه بدهیم باید اعلام کنم:

,

تعداد مقالات isi و نمایه بین المللی ۱۰ مقاله بوده است. 

,

تعداد مقالات پژوهشی در این سال ۱۲ مقاله می باشد.

,

مقالات ارائه شده در کنفرانس های داخلی در سال ۹۵ ۱۰۱ مقاله بوده است.

,

مقالات ارائه شده در کنفرانسهای بین المللی در این سال ۸ مقاله می باشد.

,

تعداد سمینارهای برگزار شده ۲ سمینار و تعداد طرحهای پژوهشی داخلی در حال اجرا ۲۰ عدد و ۲ مجله علمی پژوهشی شیلات و علوم سیاسی می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه