رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمی خبر داد

رهاسازی دو قطعه جوجه شاه‌بوف در طبیعت گرمی

رهاسازی دو قطعه جوجه شاه‌بوف در طبیعت گرمی
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمی از رهاسازی دو قطعه جوجه شاه‌بوف در طبیعت این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از سیفار، رحمان داداشی از رهاسازی دو قطعه جوجه شاه بوف توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست گرمی در طبیعت این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این پرنده‌ها با همکاری اهالی طبیعت دوست روستای دیزج بخش مرکزی گرمی به این اداره تحویل شده بودند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا،, سیفار,

اموران یگان حفاظت اداره بعد از رسیدگی به پرنده‌ها و شناسایی آشیانه آنها با همکاری اهالی محل، شاه بوف‌ها را در زیستگاه خود رها کردند.

,

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمی ادامه داد: شاه بوف، بزرگ‌ترین گونه جغد در خاورمیانه است و با مشخصات چشم‌های درشت نارنجی، پاهای پوشیده از پر و جثه بزرگ‌تر از سایر جغدها شناخته می‌شود.

,

داداشی اظهار کرد: این پرنده صبح خیلی زود و غروب به شکار می‌رود و بیشتر در نواحی کوهستانی، استپ، مناطق صخره‌ای، شکاف‌ها و لانه‌های متروکه، آشیانه خود را می‌سازد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه