رئیس اداره برق شهرستان بهمئی:
مردم منتظر خاموشی های 7ساعته باشند/برگزاری جشن برق دار شدن تمامی روستاهای بهمئی در خرداد ماه 96
رئیس اداره برق شهرستان بهمئی با بیان اینکه مشکل برق بهمئی تنها با راه اندازی ایستگاه اصلی برطرف می شود، از مسئولان خواست به هر طریق ممکن نسبت به راه اندازی این ایستگاه اقدام کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری آوای ماغر،رئیس اداره برق شهرستان بهمئی در اولین نشست شورای اداری شهرستان ازتوسعه شبکه برق در آینده نزدیک و خاموشی های چند ساعته خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر,سید محمد برزین زاده گفت:در 10 روز آینده برای توسعه و تعمیر خطوط برق شهرستان خاموشی هایی داریم که ممکن است تا 7 ساعت در روز هم طول بکشند.
,وی گفت:شهرستان بهمئی اولین شهرستانی از استان است که که تمامی روستاهای کد دار آن از نعمت برق بهره مند شدند.
,برزین زاده ادامه داد: دو روستای تیمج و شاه نشین بهمئی به خاطر صعب العبور بودن مسیر برای اولین در شهرستان با نصب پنل خورشیدی برقدار شدند و روستای ماخره آخرین روستای ما بود که برقدار شد.
,وی گفت: در خرداد امسال جشن برقدار شدن شهرستان بهمئی برگزار می شود.
,رئیس اداره برق شهرستان بهمئی در ادامه مشکل اصلی برق شهرستان بهمئی را تکمیل نشدن ایستگاه اصلی 60مگاواتی برق شهرستان عنوان کرد.
,برزین زاده گفت:در حال حاضر مدار های برق 30مگاواتی ما در امیر حاضر بار 33مگاواتی را تحمل می کنند که گرمای بی سابقه کنونی در فروردین امسال از گرمای شدید در تابستان امسال و افزایش خاموشی در شهرستان خبر می دهد.
,وی ادامه داد:با توجه به اینکه پروژه ایستگاه برق اصلی شهر لیکک در اختیار برق منطقه ای خوزستان است، از تمامی مسئولان شهرستان می خواهیم با هر وسیله که در توان دارند حساسیت موضوع را به گوش مسئولان استانی و کشوری برسانند تا شاهد وقوع اتفاقات ناگوار ناشی از فشار اضافی بر مدار برق کنونی شهرستان نباشیم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه