رئیس آفریش های ادبی حوزه هنری کشور:
اولین رساله دکترای ادبیات دفاع مقدس توسط یک دانشجوی فرانسوی نوشته شد/ نام و آثار غلامرضا رحمدل همواره جاویدان است
رئیس آفریش های ادبی حوزه هنری کشور با بیان اینکه گرامیداشت بزرگان عرصه هنر می بایست در زمان حیاتشان نیز انجام شود، گفت: نام و آثار غلامرضا رحمدل همواره بین همه جاویدان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دیارباران»، علیرضا قزوه در مراسم یادمان دکتر غلامرضا رحمدل در مجتمع فرهنگی ـ هنری خاتم الانبیاء (ص) رشت اظهار کرد: اولین رساله دکترای ادبیات دفاع مقدس توسط یک دانشجوی فرانسوی نوشته شده است که نشان می دهد آنها پیش از ایران پی به میزان اهمیت اشعار انقلابی برده بودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی ادامه داد: در دهه ۶۰ ورود ابیاتی از اشعار انقلاب در دانشگاه آرزوی ما بود و امروز با دفاع همه جانبه اساتید بزرگ این حوزه به جایگاه والایی دست پیدا کرده است.
,رئیس آفریش های ادبی حوزه هنری کشور به نقش شعرای بزرگ انقلاب اشاره کرد و گفت: دفاعیات اساتید بزرگی همچون قیصر امین پور، خلیل عمرانی، غلامرضا رحمدل، سیدحسن حسینی از ادبیات انقلابی باعث شد که امروز بیش از ۲هزار رساله مکتوب از ادبیات انقلاب در دانشگاه ها وجود داشته باشد.
,قزوه با گرامیداشت یاد غلمرضا رحمدل شاعر بزرگ انقلاب، گفت: گرامیداشت بزرگان عرصه هنر می بایست در زمان حیاتشان نیز انجام شود.
,شاعر و نویسنده معاصر انقلاب گفت: برگزاری مراسم برای هنرمندانی که در قید حیات هستند و در هاله ای از غربت زندگی می کنند کاری در جهت ادای دین به آنهاست.
,قزوه ۴۸سالگی را پایان روزهای زندگی برخی شعرا بیان کرد و گفت: شعرای بزرگی همچون خلیلی عمرانی، افشین یدالهی، قیصر امین پور و احمدعزیزی که از سن ۴۸سالگی درگیر بیماری شد در این سن از بین ما رفته اند.
,رئیس آفریش های ادبی حوزه هنری کشور ضمن ادای احترام به خانواده غلامرضا رحمدل اذعان کرد: نام و آثار غلامرضا رحمدل همواره بین همه جاویدان است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه