مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی؛
برگزاری اردوی جهادی در مناطق سیل زدهی آذرشهر / نمایندگانی که امضای خود را پس گرفتند، پاسخگو باشند
طاهری گفت: آیا مسئولینی که جاده را از وسط مسیل رودخانه می اندازند، فکر چنین روزهایی را نمی کنند؟ نمایندگانی که امضای خود را پای استیضاح وزیر راه پس گرفتند، پاسخگو باشند![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد طاهری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتوگو با خبرنگار زیتون در رابطه با آمادگی کامل بسیج دانشجویی این دانشگاه برای اعزام دانشجویان به مناطق سیل زده شهرستان آذرشهر گفت: بلافاصله بعد از وقوع سیل، یک گروه 20 نفره دانشجویی را برای اعزام به مناطق سیل زده برای کمک به آسیب دیدگان سازماندهی نموده و با مسئولین محلی هماهنگی های لازم را بعمل آوردیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون,وی گفت: مسئولین پس از بررسی عنوان کردند که نیازی به نیروی انسانی نیست و فقط ماشین آلات سنگین برای امداد رسانی نیاز هست.
,طاهری افزود: به همراه تیمی از بسیج دانشجویی استان برای بازدید و وضعیت آسیب دیدگان در منطقه حضور یافته با اهالی منطقه و خسارت دیدگان درباره ابعاد قضیه صحبت شد.
,وی اظهار داشت: با توجه به خسارات ناشی از سیل در بخشی از روستاهای محروم آذرشهر، امسال اردوی جهادی این دانشگاه نیز در این منطقه برگزار خواهد شد.
,مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی با اشاره به مشهود بودن بی تدبیری ها و سهل انگاری های قبلی مسئولین امر در رخ دادن اینگونه حادثه ها عنوان کرد: آیا مسئولینی که جاده را از وسط مسیل رودخانه می اندازند، فکر چنین روزهایی را نمی کنند؟ نمایندگانی که امضای خود را پای استیضاح وزیر راه پس گرفتند، پاسخگو باشند!
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه