حجت الاسلام و المسلمین توحیدی:
شهدا با نثار جان خود از ارزش های نظام پاسداری کردند/شهادت بالاترین مقام معنوی انسان است
حجت الاسلام توحیدی گفت: جایگاه و مقام شهدا بر هیچ کس پوشیده نیست چراکه آنها با نثار جان خود از ارزش های نظام پاسداری کردند و در پیشگاه خداوند نیز حیات جاودانه دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیفار، یادواره شهید والامقام علاء الدین قهرمانی در روستای تکله بخش موران با حضور جمعی از مسولان محلی و خانواده های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار، , سیفار، , سیفار, سیفار,,
در این یادواره حجتالاسلام و المسلمین توحیدی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای منطقه، شهیدان را مایه افتخار دنیوی و اخروی ملت بزرگ ایران دانست و بر حفظ ارزشهای ایثار و شهادت در جامعه تأکید کرد.
,,
وی افزود: جایگاه و مقام شهدا بر هیچ کس پوشیده نیست زیرا آنها با نثار جان خود از ارزش های نظام پاسداری کردند و در پیشگاه خداوند نیز حیات جاودانه دارند.
,,
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه گرمی شهادت را بالاترین مقام معنوی انسان برشمرد و گفت: شهیدان راه اسلام، به واسطه بصیرت و عقلانیت دینی، از دنیا چشم پوشی کرده و جان خود را در راه آرمانهای الهی فدا کردهاند.
,,
وی تجلیل از شهدا و برگزاری یادوارهها را در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه مهم دانست و افزود: تکریم از خانواده شهدا وایثارگران در جامعه وظیفه همگانی است.
,,
مداحی و قرائت شعر از سایر برنامه های این مراسم معنوی بود.
, .,,
, , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, , ]
ارسال دیدگاه