تریبون آزاد با موضوع «پایان ترم روحانی؛ قبول یا مشروط» در دانشگاه اراک برگزار می شود + پوستر
همزمان با نزدیکی به ایام انتخابات ریاست جمهوری تریبون آزادی با موضوع «پایان ترم روحانی؛ قبول یا مشروط» به همت انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه اراک در دانشکده ی فنی این دانشگاه برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا؛همزمان با نزدیکی به ایام انتخابات ریاست جمهوری تریبون آزادی با موضوع «پایان ترم روحانی؛ قبول یا مشروط» به همت انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه اراک در دانشکده ی فنی این دانشگاه برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل فردا,علیرضا فیروزی دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه اراک در گفتگو با نسل فردا هدف از برگزاری این برنامه را شفاف سازی اقدامات دولت تدبیر و امید در چهار سال گذشته دانست و گفت: ۴ سال از عمر دولت تدبیر و امید می گذرد و باید مشخص شود که این دولت چقدر توانسته است به وعده های خود جامعه ی عمل بپوشاند.
,وی در ادامه افزود: در این برنامه در یک فضای آزاد به منتقدان و موافقان دولت یازدهم فرصت داده خواهد شد تا به بیان نظرات و آرا خود بپردازند.
,این برنامه تریبون آزاد از ساعت ۱۱:۴۵ امروز دوشنبه ۲۸فروردین در محوطه ی دانشکده ی فنی و مهندسی دانشگاه اراک آغاز می شود.
, ,
,
, انتهای پیام/صا
]
ارسال دیدگاه