logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

استاد و عضو هیات علمی دانشگاه مطرح کرد؛

توقف نامحسوس حرکت علمی و قطار تحقیق و پژوهش در کشور

توقف نامحسوس حرکت علمی و قطار تحقیق و پژوهش در کشور
میکائیل جمال پور گفت: از لحاظ علمی و آموزشی نتوانسته ایم شاهد حرکت مطلوبی در جامعه در سال گذشته باشیم شاهد توقف فوق العاده نامحسوس حرکت علمی و قطار تحقیق و پژوهش در کشور بودیم که این اتفاقی حادثه ساز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از اساتیدخبر، دکتر میکائیل جمال پور ، استاد و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور در پاسخ به سوال مهمترین اقدام و عمل در سال ۱۳۹۵ گفت: به نظر بنده پیروزی های جبهه مقاومت در منطقه و جان گرفت انقلابیون از افغانستان تا لبنان با محوریت ام القرای جمهورای اسلامی ایران ، مهمترین و شیرین ترین حادثه در سال گذشته می باشد. جبهه ای که در فصل ناامیدی های پی در پی که از به نتیجه نرسیدن بیداری اسلامی در بدنه امت اسلامی پیدا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اساتیدخبر,

وی در ادامه گفت: این جبهه توانست اقتدار امت اسلامی را در برابر غرب مکار و آمریکای جنایت کار به نمایش بگذارد . امید که این مقاومت زمینه ساز تحقق تمدن نوین اسلامی باشد.

,

این استاد و هیات علمی دانشگاه در جواب بدترین اتفاق سال گذشته گفت :بر اساس اسناد بالا دستی و از جمله چشم انداز ۱۴۰۴ که می بایست در بین کشور های منطقه به کشور شماره یک تبدیل شود و خوشبختانه در برخی از عرصه ها و زمینه ها مثل امنیتی و دفاعی قبل از آن تاریخ به آن رتبه رسیده ایم. ولیکن از لحاظ علمی و آموزشی نتوانسته ایم شاهد آن حرکت مطلوب باشیم، دکتر میکائیل جمال پور: از لحاظ علمی و آموزشی نتوانسته ایم شاهد حرکت مطلوبی در جامعه در سال گذشته باشیم شاهد توقف فوق العاده نامحسوس حرکت  علمی  و قطار تحقیق و پژوهش در کشور بودیم که این اتفاقی حادثه ساز است.که آثار ناگوار آن می تواند حیات و زندگی صنعت و مردم را به مخاطره بیاندازد.

,

وی در پایان این گفتگو گفت : امید است در مراکز علمی و آموزشی ما در سال جدید بویژه در مقاطع بالاتر شاهد آن حرکت سریع و جبران کننده باشیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه