logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان هریس:

برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید مانند دفاع مقدس پای کار باشیم

برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید مانند دفاع مقدس پای کار باشیم
حجت الاسلام احمدی با تاکیدبر لزوم تحقق اقتصاد مقاومتی ، تبدیل شعار سال را از طریق ایجاد گفتمان عمومی، تبدیل خانه ها به کارخانه‌ها بیان کرد و از آحاد مردم خواست همچون دوران دفاع مقدس با دیدی جهادی وارد عرصه اقتصادی شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هریس پویا   حجت الاسلام احمدی امام جمعه هریس ورئیس شورای فرهنگ عمومی  در این جلسه ضمن ابراز تاسف از جان باختن جمعی از هموطنان در جریان سیل اخیر،محوری ترین موضوع شورای فرهنگ عمومی شهرستان را شناخت و معرفی آسیب های اجتماعی دانست و خاستگاه این آسیبهارا مسائل اقتصادی معرفی کرد.
امام جمعه هریس هوشمندی مقام معظم رهبری در تبیین اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را زمینه‌ساز رشد تولید و شکوفایی اقتصادی و رفع معضلات اجتماعی دانست .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا, هریس پویا,
,

وی تبدیل شعار سال را از طریق ایجاد گفتمان عمومی، تبدیل خانه ها به کارخانه‌ها بیان کرد و از آحاد مردم خواست همچون دوران دفاع مقدس با دیدی جهادی وارد عرصه اقتصادی شوند.
وی خاطر نشان کرد : باید برخورد همه مسئولان وآحادمختلف مردم با مسئله اقتصاد مقاومتی مقاومتی مثل دوران دفاع مقدس باشد ،وضعیت حساس کشور راباید درک کنیم ووجود دشمن راعینا باید حس کنیم وباید همه امکانات ازصفرتاصد برای اقتصادمقاومتی در راستای تولید واشتغالزایی قرارگیرد، اگر باهم افزایی قوای کشوری ولشکری وارد میدان عملیاتی اقتصادمقاومتی شویم ،درپایان سال کارنامه ای شایسته ودرخور تحسین وتقدیر ازتولیدواشتغال راشاهد خواهیم بود.
حجت الاسلام احمدی  در مورد انتخابات پیش رو گفت: انتخابات ریاست جمهوری ،میان دوره مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا فرصت مناسب و مغتنمی است تا مردم با ایفای نقش موثر نسبت به انتخاب افراد متعهد، با انگیزه، انقلابی، جهادی و مومن به اقتصاد مقاومتی اقدام نمود و زمینه تحقیق شعار سال اقتصادمقاومتی، تولید و اشتغال را به بهترین شکل ممکن فراهم آورد.
حجت الاسلام احمدی اظهارکرد: مسئولیت ها در راهبرد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر مبنای رسالت قانون اساسی منبعث از تفکر دینی و اسلام انقلابی، امانتی الهی و وسیله برای ادای دین و کسب رضایت خداوند است.
وی گفت: داشتن تخصص، نوآوری و تجربه در امور مدیریتی، پایداری در برابر مشکلات همراه با جدیت درکارها، پشتکار و برخورداری از سعه صدر، هماهنگ بودن با سایر قوا، ساده زیستی و دارای مشی و مرام غیراشرافی، توجه به آسایش مردم، برخورداری از بینش اصیل اسلام ناب و انقلابی و پاسداری از استقلال و منافع از شاخصه های افراد شایسته برای سپردن امور است.

,
,
,
,
,

صابر تقویمی فرماندار هریس نیز در این جلسه گفت:  اشتغال و تولید به عنوان فرهنگی عمومی جامعه نهادینه شود و توانمندسازی افراد و به ویژه دانشجویان و جوانان جویای کار در اولویت قرار گیرد. همچنان که چکیده کلام رهبری در پیام نوروزی اصلاح فرهنگی اجتماعی و تبدیل تفکری تولید و اشتغال به باور عمومی است.
فرماندارهریس در ادامه با اشاره به فرارسیدن موعد انتخابات ، وظیفه مجموعه وزارت کشور را اجرای نص قانون برای تضمین حضور حداکثری مردم دانست و بر صیانت از آراء مردم و ایجاد فضای شور و نشاط انتخاباتی تاکید کرد.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه