با حضور بیش از 450 دانش آموز از 16 منطقه استان انجام شد؛
آغاز مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز دانش آموزان پسر خراسان رضوی به میزبانی کاشمر
مدیر آموزش و پرورش کاشمر گفت: سی و پنجمین دوره مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز دانش آموزان پسر خراسان رضوی به میزبانی شهرستان کاشمر آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر آموزش و پرورش کاشمر در گفتگو با کاشمربصیر اظهار داشت: سی و پنجمین دوره مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز دانش آموزان پسر خراسان رضوی با حضور 453 دانش آموز از 16 شهرستان و منطقه استان شامل بجستان، تایباد، جغتای، جوین، خواف، خوشاب، ششتمد، ناحیه3، رضویه، صالح آباد، سرخس، طرقبه و شاندیز، فریمان، فیروزه، گلبهار و کاشمر در شهرستان کاشمر آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,ایرج سعادتمند ادامه داد: شرکتکنندگان در این دوره از مسابقات در رشتههای حفظ ترتیبی، حفظ کل، حفظ ۵، ۱۰ و ۲۰ جزء، تفسیر، قرائت، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، انشای نماز، اذان و مداحی با هم رقابت می کنند و برگزیدگان نیز به مرحله پایانی مسابقات که تیرماه و به میزبانی مشهد برگزار می شود، راه می یابند.
,وی با اشاره به اینکه دانش آموزان شرکت کننده در این رقابت فرهنگی، حافظان، حاملان و عاملان قرآن نیز هستند اظهار داشت: قرآن، سخن عشق و نقشه راه بشریت بوده که متأسفانه به دلیل بی توجهی ما مهجور مانده است.
,سعادتمند با ابراز تأسف نسبت به اینکه در جامعه اسلامی ما از روح و معنویت قرآن بهره ای برده نشده، یادآور شد: اینکه امروز در سراسر جهان، خشونت، دروغ و استعمار بیداد می کند، نشان از بی توجهی و درک صحیح از این ریسمان استوار است.
,وی با تقدیر از همراهی و مساعدت های ادارات و نهادهای مختلف شهرستان در امر برگزاری این دوره از مسابقات افزود: امیدواریم در مدت حضور دانش آموزان شرکت کننده در این شهرستان بتوانیم برنامه ریزی و میزبانی خوبی از آنها داشته باشیم و خاطره خوب و خوشی از کاشمر برای آنها باقی بماند.
,شایان ذکر است اختتامیه این مسابقات روز جمعه در محل زیارتگاه شهید آیت الله سیدحسن مدرس(ره) برگزار خواهد شد.
,گفتنی است مرحله مقدماتی سیوپنجمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزی خراسان رضوی در گروه دوم دختران نیز هفته گذشته با حضور 400 دانش آموز دختر از 16 شهرستان این استان در کاشمر برگزار شد.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه