رئیس اداره جهاد کشاورزی قائم شهر مطرح کرد
جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در شهرک یثرب/صدور پروانه های غیرمجاز از سوی ماده 100 شهرداری
علی درویش نیا گفت: نمی دانیم حوزه فعالیت جهاد و شهرداری تا چه حدودی است و به دلیل مشخص نبودن حوزه کاری با مشکلاتی رو به رو هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ، علی درویش نیا، پنج شنبه در جلسه بررسی مشکلات ساخت و ساز غیر مجاز شهرک یثرب اظهار داشت: تاکنون از 90 درصد از ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهرک جلوگیری شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ,وی با اشاره به اینکه 6 فقره تخریب تاکنون انجام شد، افزود: هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در حریم اراضی کشاورزی این شهرستان از سوی جهاد کشاورزی تخریب شده است.
,رئیس اداره جهاد کشاورزی قائمشهر ادامه داد: نمونه ای از ساخت و ساز غیر مجاز در شهرک یثرب وجود دارد که در حریم اراضی کشاورزی و با نصب ستون برای ساخت و ساز، از سوی جهاد کشاورزی تخریب شده است اما متأسفانه افراد با گرفتن پروانه از کمیسیون ماده 100 شهرداری از وظایف جهاد کشاورزی خارج می شود و این امر بر ساخت و سازهای غیر مجاز دامن می زند.
,درویش نیا با بیان اینکه تکلیف جهاد کشاورزی در ارائه وظایف خود در شهرک یثرب مشخص نیست، تصریح کرد: نمی دانیم حوزه فعالیت جهاد و شهرداری تا چه حدودی است، و به دلیل مشخص نبودن حوزه کاری با مشکلاتی رو به رو هستیم.
,وی ادامه داد: اگر حوزه کاری جهاد کشاورزی مشخص باشد، می توانیم از حریم روستاها در بین جاده ها محافظت کنیم و از هر گونه ساخت و ساز غیرمجاز جلوگیری به عمل آوریم.
,درویش نیا در پایان اذعان داشت: از هر گونه ساخت و ساز در ضلع غربی شهرک یثرب جلوگیری کردیم و اکنون ساخت و ساز غیر مجاز در این مناطق متوقف شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه