در کمتر از ۴ روز از اتفاق رودبار؛
ضرب و شتم یک دانش آموز دیگر؛ اینبار توسط معلم ریگانی+تصاویر
سریال تلخ ضرب و شتم دانش آموزان این بار در مدرسه شهید علیمحمدی شهرستان ریگان اتفاق افتاد و دانش آموز ریگانی توسط معلم مورد ضرب و شتم قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح کویر؛ ظاهرا قرار نیست خشونت در مدارس استان کرمان تمام شود. در کمتر از ۴ روز از تنبیه دانش اموز رودباری میگذرد که اینبار این اتفاق در مدرسه شهید علیمحمدی ریگان صورت گرفت و دانش آموز هنرستانی مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح کویر, صبح کویر,,

, ,

, ناصر شهیکی دانش آموز ریگانی اظهار داشت: معلم من را با شلنگ و سیلی مورد ضرب و شتم قرار داد و موهای سرم راهم قیچی کرد.
,خبرنگار ما این موضوع را پیگیری و احمد شهیکی پدر این دانش آموز ضمن تایید این خبر در گفت و گو با خبرنگار اظهار داشت: به چه دلیل معلم فرزند من را مورد ضرب و شتم قرار داده است؟از مسئولین میخواهیم این موضوع را پیگیری کنند.
,, , video_2017-04-21_09-09-18,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه