در کمتر از ۴ روز از اتفاق رودبار؛

ضرب و شتم یک دانش آموز دیگر؛ اینبار توسط معلم ریگانی+تصاویر

ضرب و شتم یک دانش آموز دیگر؛ اینبار توسط معلم ریگانی+تصاویر
سریال تلخ ضرب و شتم دانش آموزان این بار در مدرسه شهید علیمحمدی شهرستان ریگان اتفاق افتاد و دانش آموز ریگانی توسط معلم مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح کویر؛ ظاهرا قرار نیست خشونت در مدارس  استان کرمان تمام شود. در کمتر از ۴ روز از تنبیه دانش اموز رودباری میگذرد که اینبار این اتفاق در مدرسه شهید علیمحمدی ریگان صورت گرفت و دانش آموز هنرستانی مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح کویر, صبح کویر,

 

,

, ,

 

,

, ,

ناصر شهیکی دانش آموز ریگانی اظهار داشت: معلم من را با شلنگ و سیلی مورد ضرب و شتم قرار داد و موهای سرم راهم قیچی کرد.

,

خبرنگار ما این موضوع را پیگیری و احمد شهیکی پدر این دانش آموز ضمن تایید این خبر در گفت و گو با خبرنگار اظهار داشت: به چه دلیل معلم فرزند من را مورد ضرب و شتم قرار داده است؟از مسئولین میخواهیم این موضوع را پیگیری کنند.

,

 

,

video_2017-04-21_09-09-18

, video_2017-04-21_09-09-18,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه