چاوشی:

تعداد 2722 داوطلب برای رقابت در انتخابات شورای شهر تهران واجد شرایط شناخته شدند/ رد صلاحیت 242 داوطلب

تعداد 2722 داوطلب برای رقابت در انتخابات شورای شهر تهران واجد شرایط شناخته شدند/ رد صلاحیت 242 داوطلب
رئیس ستاد انتخابات استان تهران از تایید صلاحیت تعداد 2722 داوطلب در انتخابات شورای شهر تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، شهاب الدین چاوشی رئیس ستاد انتخابات استان تهران اظهارداشت: از مجموع 3 هزار داوطلب ثبتنام کنند در انتخابات شورای شهر تهران نیز تعداد 2722 داوطلب در انتخابات شورای شهر تهران از سوی هیات های اجرایی و نظارت واجد شرایط شناخته شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهاب الدین چاوشی رئیس ستاد انتخابات استان تهران اظهارداشت: از مجموع 3 هزار داوطلب ثبتنام کنند در انتخابات شورای شهر تهران نیز تعداد 2722 داوطلب در انتخابات شورای شهر تهران از سوی هیات های اجرایی و نظارت واجد شرایط شناخته شده اند.,

وی افزود: تعداد 242 داوطلب هم بر اساس نظر هیات اجرایی و نظارت واجد شرایط شناخته نشدند و تعداد 36 داوطلب هم انصرافی داشتیم.

, وی افزود: تعداد 242 داوطلب هم بر اساس نظر هیات اجرایی و نظارت واجد شرایط شناخته نشدند و تعداد 36 داوطلب هم انصرافی داشتیم.,

چاوشی بیان کرد: داوطلبانی که نسبت به رد صلاحیت خود اعتراض و شکایتی دارند می توانند از فردا یعنی از تاریخ 3 الی 6 اردیبهشت ماه شکایت خود را تقدیم هیات نظارت استان کنند.

, چاوشی بیان کرد: داوطلبانی که نسبت به رد صلاحیت خود اعتراض و شکایتی دارند می توانند از فردا یعنی از تاریخ 3 الی 6 اردیبهشت ماه شکایت خود را تقدیم هیات نظارت استان کنند.,

وی افزود: هیات نظارت استان نیز از 7 الی 16 اردیبهشت ماه یعنی به مدت 10 روز فرصت دارد شکایت واصله از داوطلبان رد صلاحیت شده را بررسی کرده و نتایج نهایی خود را 17 اردیبهشت ماه به فرمانداری و بخشداری ها اعلام کند که بر این اساس اسامی نهایی نامزدهای انتخابات شوراهای شهر از 18 الی 20 اردیبهشت‌ماه منتشر خواهد شد.

, وی افزود: هیات نظارت استان نیز از 7 الی 16 اردیبهشت ماه یعنی به مدت 10 روز فرصت دارد شکایت واصله از داوطلبان رد صلاحیت شده را بررسی کرده و نتایج نهایی خود را 17 اردیبهشت ماه به فرمانداری و بخشداری ها اعلام کند که بر این اساس اسامی نهایی نامزدهای انتخابات شوراهای شهر از 18 الی 20 اردیبهشت‌ماه منتشر خواهد شد.,

رئیس ستاد انتخابات استان تهران همچنین درباره زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی شوراهای شهر نیز گفت: تبلیغات نامزدهای انتخاباتی شوراهای شهر از 21 اردیبهشت ماه آغاز و در 27 اردیبهشت‌ماه خاتمه می یابد.

, رئیس ستاد انتخابات استان تهران همچنین درباره زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی شوراهای شهر نیز گفت: تبلیغات نامزدهای انتخاباتی شوراهای شهر از 21 اردیبهشت ماه آغاز و در 27 اردیبهشت‌ماه خاتمه می یابد.,

چاوشی خاطرنشان کرد: به توجه به اینکه انتخابات در کشورمان رویدادی سرنوشت ساز در عرصه سیاسی و اجتماعی به شمار می‌رود لذا از تمامی نامزدهای واجد شرایط شناخته شده و همچنین از طرفدارانشان انتظار داریم در چارچوب قانون حرکت کرده و موازین اخلاقی را هم رعایت کنند.

, چاوشی خاطرنشان کرد: به توجه به اینکه انتخابات در کشورمان رویدادی سرنوشت ساز در عرصه سیاسی و اجتماعی به شمار می‌رود لذا از تمامی نامزدهای واجد شرایط شناخته شده و همچنین از طرفدارانشان انتظار داریم در چارچوب قانون حرکت کرده و موازین اخلاقی را هم رعایت کنند.]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه