گزارش؛
مسابقه فشار دولتی ها و مقاومت دانشجویان بر لغو یا پابرجا ماندن سخنرانی عباسی / مصوبه هیئت نظارتِ دانشگاه شهید مدنی بر نامه نگاری های مقامات استانی فائق آمد
فضای دانشگاه بر آزاد اندیشی و استقلال تصمیم استوار بوده و هرگونه اعمال فشار برای برهمزدن چنین فضایی قابل پذیرش نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون، صبح امروز خبری مبنی بر فشار مقامات دولتی برای لغو سخنرانی حسن عباسی(یکی از منتقدین دولت یازدهم) در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان دریافت شد. این رفتار مسبوق به سابقه بوده و مدیران استانی از حضور شمار کثیری از منتقدین دولت ممانعت بعمل آورده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون,این فشارها درحالی است که حضور عباسی در دانشگاه با موافقت هیئت نظارت دانشگاه همراه بود و فشارهای مقامات دولتی غیرقانونی تلقی می گردد.
,

, پس از پیگیری های متعدد، سرانجام محمد طاهری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتگو با زیتون از پابرجا بودن سخنرانی حسن عباسی خبرداد.
,طاهری اظهار داشت: هیئت نظارت دانشگاه با سخنرانی عباسی موافقت کرده و هیچ دلیلی بر لغو این مراسم وجود ندارد.
,وی با اشاره به فشار مقامات دولتی جهت بستن دهان منتقد افزود: معاونت امنیتی سیاسی استانداری از طریق فرمانداری آذرشهر درصدد لغو سخنرانی عباسی هستند؛ اما با توجه به مصوبه هیئت نظارت دانشگاه، این فشارها عملا امکان ناپذیر بوده و قابل پذیرش نیست.
,
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی گفت: تا این لحظه دانشگاه تصمیمی مبنی بر لغو این برنامه نگرفته و ما نیز تلاش می کنیم تا برنامه در زمان مقرر در دانشگاه برگزار گردد.
,

, در نهایت، مقاومت دانشجویان جواب داد و دانشگاه بر مصوبه ی هیئت نظارت پایبند ماند. حسن عباسی با مشایعت دعوت کنندگان در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان حضور یافت و به زیارت شهدای گمنام این دانشگاه رفت.
,عباسی لحظاتی قبل با حضور در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه و در میان خیل عظیمی از دانشجویان، سخنرانی خود را آغاز کرده است.
,بر این اساس می توان به غیرقانونی بودن فشارهای دولتی برای لغو سخنرانی های منتقدین پی برد. فضای دانشگاه بر آزاد اندیشی و استقلال تصمیم استوار بوده و هرگونه اعمال فشار برای برهمزدن چنین فضایی قابل پذیرش نیست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه