logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

71 نفر از دواطلبین شورای اسلامی در شیروان تائید صلاحیت شدند

71 نفر از دواطلبین شورای اسلامی در شیروان تائید صلاحیت شدند
فرماندار شیروان گفت : در شهر شیروان تعداد 79 نفر جهت انتخابات شوراهای اسلامی شهر ثبت نام کرده اند که از این تعداد، 71 نفر تائید و 5 نفر رد صلاحیت شده اند و همچنین 3 نفر نیز انصراف دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان ، فرماندار شیروان با اشاره به آخرین وضعیت کاندیداهای حضور در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان گفت: 1019 نفر برای حضور در انتخابات پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا در شهرستان شیروان نام نویسی کردند که از این تعداد،  هیئت اجرایی 973 نفر را تائید و 31 نفر را رد صلاحیت کرد و همچنین 15 نفر نیز انصراف دادند.
عباسعلی صفایی افزود: در شهر شیروان تعداد 79 نفر جهت انتخابات شوراهای اسلامی شهر ثبت نام کرده اند که از این تعداد ،  71 نفر تائید و 5 نفر رد صلاحیت شده اند و همچنین 3 نفر نیز انصراف دادند.
وی تصریح کرد: در شهر زیارت تعداد 28 نفر جهت انتخابات شوراهای اسلامی شهر ثبت نام کرده اند که از این تعداد،  25 نفر تائید و یک نفر رد صلاحیت شده و همچنین 2 نفر نیز انصراف دادند.
نماینده عالی دولت در شیروان با بیان اینکه در شهر لوجلی تعداد 13 نفر جهت انتخابات شوراهای اسلامی شهر ثبت نام کرده اند که از این تعداد،  12 نفر تائید و یک نفر نیز رد صلاحیت شده است افزود: در شهر قوشخانه تعداد 18 نفر جهت انتخابات شوراهای اسلامی شهر ثبت نام کرده اند که تمام 18 نفر تایید شده اند.
صفایی افزود: افراد رد صلاحیت شده از امروز بمدت 3 روز فرصت دارند تا اعتراض خود را به هیات نظارت استان ارائه دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیروان ,
,
,
,
,

انتهای پیام / م الف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه