فرمانده آمادگاه باباعباس خرم آباد:

آمریکا در سوریه مرتکب اشتباه محاسباتی شد/ برای انتخاب کاندیدای اصلح به سخنرانی های رهبر انقلاب باید خوب توجه کرد

آمریکا در سوریه مرتکب اشتباه محاسباتی شد/ برای انتخاب کاندیدای اصلح به سخنرانی های رهبر انقلاب باید خوب توجه کرد
فرمانده آمادگاه باباعباس خرم آباد گفت: آمریکا با حمله نظامی به یکی از پایگاه های نظامی در سوریه دوباره مرتکب اشتباه محاسباتی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ هاشم کلانتری فرمانده آمادگاه باباعباس خرم آباد در گفتگو با خبرنگار بیان روز با اشاره به مواضع خصمانه آمریکا علیه ایران وکشورهای اسلامی منطقه اظهار داشت:آمریکا در سوریه دوباره مرتکب اشتباه محاسباتی شد و با حمله به پایگاه نظامی در این کشور مستقل خود را بار دیگر در دنیا رسوا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرهنگ هاشم کلانتری فرمانده آمادگاه باباعباس خرم آباد در گفتگو با خبرنگار , بیان روز , بیان روز, با اشاره به مواضع خصمانه آمریکا علیه ایران وکشورهای اسلامی منطقه اظهار داشت:آمریکا در سوریه دوباره مرتکب اشتباه محاسباتی شد و با حمله به پایگاه نظامی در این کشور مستقل خود را بار دیگر در دنیا رسوا کرد.,

وی با بیان اینکه تا پای نیروی نظامی وارد کشوری نشود تسخیر شده محسوب نمی شود افزود:آمریکا به مدت چهار یا پنج سال نیروهای نیابتی خود را به عناوین مختلف داعش ،جبهه النصره در خاک سوریه وعراق پراکنده کرده و با راه انداختن جنگ نیابتی به دنبال جلوگیری از قدرت گرفتن کشورهای اسلامی همچون ایران است.

,

وی ادامه داد:به فضل الهی تا کنون کاری از پیش نبرده اند و در مقابل ارتش و نیروهای بسیج مردمی سوریه شکست خورده اند.

,

فرمانده آمادگاه باباعباس خرم آباد تصریح کرد:پشتوانه سوریه بحث مقاومت و حمایت های کشورهای اسلامی به خصوص ایران است که این چنین علی رغم حضور نیروهای نیابتی در خاک سوریه هنوز نتوانستند به پیروزی دست پیدا کنند.

,

سرهنگ کلانتری با تاکید بر اینکه موشک آن چیزی نیست که آنها بتوانند با آن قدرت نمایی کنند ادامه داد:در بحث موشکی ایران هدف اصلی  خدشه وارد کردن به وحدت ملی است.

,

وی با اشاره به اینکه امروز نیاز ملت های بیدار مسلمان منطقه مسئله هوشیاری و بصیرت است اضافه کرد:با توجه به اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری هستیم نیاز مردم به وحدت وانسجام بیش از بیش باید مورد توجه قرار گیرد.

,

وی یادآورشد: در ایام انتخابات به مسئله مهم بصیرت باید توجه جدی شود و در این راستا مردم خصوصا نسل جوان سخنرانی های رهبر انقلاب را بشنوند و خوب تحلیل کنند تا بتوانند شخص اصلح را انتخاب کنند.

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه