logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس انجمن صنفی حمل و نقل صومعه سرا ، فومن، شفت وماسال:

مسافرین از وسایل نقلیه عمومی برون شهری استفاده نمایند

مسافرین  از وسایل  نقلیه عمومی برون شهری استفاده  نمایند
رئیس انجمن صنفی حمل و نقل شهرستان های صومعه سرا ، فومن، شفت وماسال با اشاره به سفر ایمن با استفاده از وسایل نقلیه عمومی گفت: مسافرین به جهت پوشش بیمه ای کامل از وسایل نقلیه عمومی برون شهری استفاده نمایند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از واران خبر؛ رئیس انجمن صنفی حمل و نقل شهرستان های صومعه سرا ، فومن، شفت وماسال در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه این انجمن درحوزه چهار شهر ستان فومن ، صومعه سرا ، شفت و ماسال فعالیت مستمر دارد اظهار داشت : تمام عزم خود را برای ارائه خدمات مطلوب در کوتاه ترین زمان برای مسافر قرار داده ایم .
ابراهیم برزوی با اشاره به اینکه دفتر این انجمن در شهرستان صومعه سرا مستقر است اظهار داشت : این انجمن در حوزه فعالیت خود متشکل از شش شرکت اتوبوس ، چهار شرکت سواری ، و دو شرکت مینی بوس در بخش حمل ونقل جاده ای در حال خدمت رسانی به شهروندان و مسافران است .
برزوی صومعه سرائی با اشاره به اینکه اکثر اتوبوس هااین محور با ایمنی بالاو (وی آی پی ) VIP هستند افزود : انجمن صنفی مذکور برای ارائه خدمات مطلوب با بیش از 530 راننده جابجایی مسافران راانجام می دهد .
وی از راه اندازی سامانه فروش بلیط بصورت اینترنتی برای اولین سال در این انجمن خبر داد و اظهار داشت : این کار برای آسایش و رفاه بیشتر مسافران و شهروندان صورت گرفته است که با استقبال خوب مسافرین شهرستان های صومعه سرا و فومن از خرید بلیط اینتر نتی روبرو شده ایم .
وی با اشاره به اینکه برای یک سفر ایمن از وسایل نقلیه عمومی می توان استفاده کرد اظهار داشت : مسافرین و شهروندان برای مسافرت ،می توانند برای داشتن ایمنی سفر از و سایط نقلیه عمومی به جهت کامل بودن پوشش بیمه ای استفاده نمایند.
وی افزود: در خصوص تخلفات رانندگان در کمیسیون ماده 11و شرکت ها ی حمل ونقل کمیسیون ماده 13 در اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای قابلیت پیگیری دارد .
برزوی صومعه سرائی ایمنی وسایل نقلیه را یک اصل برشمرد واظهار داشت : کلیه شرکت ها قبل از اعزام وسائل نقلیه می بایست ابتدا از نظر فنی کنترل شوند در صورت نداشتن هرگونه نقص نسبت به دایر نمودن سرویس اقدام نمایند .
وی با اشاره به اینکه در سفر های نوروزی امسال با استقبال بیشتر مسافران و گردشگران از ناوگان حمل و نقل و اتوبوس های این شرکت نسبت به سال های قبل بوده ایم اظهار داشت : در ایام نوروز شرکتهای مسافربری توانستن با بستن قراردادهای با شرکت های در استان های همجوار ظرفیت های اتوبوس ها را افزایش دهند .
رئیس انجمن صنفی حمل و نقل شهرستان های صومعه سرا ، فومن، شفت وماسال در ادامه تصریح کرد : این شرکت توانست از شروع مسافرت های نوروزی تاپایان آن ظرفت مدت 22روز با 519 دستگاه اتوبوس نوسازی شده بیش از 10هزار و 625 نفرجابجایی مسافر را داشته باشد .
وی تصریح کرد : رانندگان می باید ضمن رعایت قوانین و مقررات نسبت به رعایت اخلاق حرفه ای که خود یکی از آیتم های حقوق شهروندی است در هیج شرایطی بدون صورت وضعیت سفر نکنند .
وی افزود : تمام تلاش اعضای انجمن این است که سفری راحت و ایمن برای مسافران فراهم کنند بطوری که خوشبختانه امسال هیچگونه تصادفی اتوبوس های مانداشته اند .
رئیس انجمن صنفی حمل و نقل شهرستان های صومعه سرا ، فومن، شفت وماسال افزود : همان گونه که حمل و نقل نقش مهمی در اقتصاد بر عهده دارد باید متناسب با همین جایگاه، افق فرهنگی خود را نیز تعریف کند.
. ابراهیم برزوئی صومعه سرائی در ادامه افزود : باتوجه به آغاز اردو های دانش آموزان که در فصل بهار شروع می شود از مدیران مدارس و دانشگاه ها خواست در راستای ایمنی دانش آموزان و دانشجویان از قرار داد انفرادی با رانندگان اتوبوس و مینی بوس جهت اعزام دانش آموزی خودداری کنند و قبل از اعزام دانش آموزان و حتی دانشجویان با انجمن حمل ونقل قرار داد تنظیم کنند .
وی در پایان از تلاش ها و حمایت های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای گیلان ، فرمانداران شهرستان های صومعه سرا ، فومن ، شفت و ماسال ، ، پلیس راه گیلان ، و رئیس کانون انجمن های صنفی شرکت های مسافربری گیلان و از زحما ت علی بی آزار ریاست قبلی انجمن صنفی تقدیر و تشکر کرد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, واران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه