پنج نفر مصدوم در پی واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محور زابل به بنجار

پنج نفر مصدوم در پی واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محور زابل به بنجار
رییس مرکز سوانح و فوریت های پزشکی شهرستان زابل گفت: بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محور زابل به بنجار پنج نفر مصدوم شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی رفعت در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری سمند در شامگاه شنبه در محور زابل به بنجار روبروی پردیس دانشگاه زابل پنج نفر مصدوم شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,

وی افزود: با اعلام این موضوع مقارن به مرکز پیام فوریت های پزشکی زابل، دو تیم امدادی از پایگاه های اورژانس جاده ای بنجار و شهری شماره دو زابل به محل حادثه اعزام شدند.

رفعت تصریح کرد: اولین تیم امدادی از پایگاه اورژانس بنجار در مدت زمان کمتر از ۴دقیقه بر بالین مصدومین حاضر و پس از تریاژ، اقدامات درمانی اولیه را انجام داد.

رییس مرکز سوانح و فوریت های پزشکی زابل بیان کرد: پنج نفر مصدوم حادثه پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه توسط تیم های حاضر جهت ادامه درمان به بیمارستان امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) زابل منتقل شدند.

وی در پایان تاکید کرد: با رعایت اصول راهنمایی و رانندگی و توجه کامل در هنگام رانندگی می توان از بروز چنین حوادثی جلوگیری به عمل آورد.

انتهای پیام///
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه