آیت الله نوری همدانی؛
مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باعث نااُمیدی دشمنان می شود
آیت الله حسین نوری همدانی بر لزوم حضور و مشارکت حداکثری مردم در صحنه انتخابات و شکل گیری حماسه دیگری در این دوره تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار کریمه، این مرجع تقلید، طی سخنانی در دیدار رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مسئولان این نهاد انقلابی اظهار داشت: بی شک حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای ، باعث نااُمیدی دشمن و از سویی موجبات اقتدار بیش از پیش نظام اسلامی را فراهم می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کریمه, کریمه, کریمه,وی افزود: همان طور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند، انتخابات دارای اهمیت و جایگاه والایی در نظام ماست و لذا همه مردم باید با حضور حداکثری خود در آن ، به تقویت انقلاب و نظام کمک کنند.
,استاد برجسته حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به این که شهدا و خانواده های معظم آن ها حق بزرگی بر گردن همه ما دارند، گفت: اگر ما می خواهیم در مسیر شهدا گام برداریم باید اول ببینیم آن ها به خاطر چه اهداف و آرمان هایی به شهادت رسیدند تا بعد بتوانیم از آثار و دستاوردهای آن ها به خوبی حفاظت و حراست کنیم.
,وی با بیان این که شهدا در مسیر امام حسین(ع) و یاران عاشورایی ایشان گام برداشتند، افزود: امروز وصیت نامه های شهدا و نکاتی که این عزیزان به ما متذکر شده اند، راه را برای همه ما مشخص و روشن می کند و مهم ترین درسی که از این وصیت نامه ها می گیریم این است که در هیچ حالتی دست از تبعیت از ولی فقیه و حمایت از انقلاب برنداریم.
,آیت الله نوری همدانی همچنین با تاکید بر این که دشمنان هیچ گاه دست از دشمنی با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی برنمی دارند، ابراز داشت: راه مقابله با دشمن همان گونه که امام راحل و مقام معظم رهبری فرموده اند ، استقامت و ایستادگی در سایه ایمان به خدا و بصیرت انقلابی است.
,وی خاطرنشان کرد: هدف دشمنان و در راس آن ها آمریکا و صهیونیسم و انگلیس این است که جلوی نشر اسلام ناب محمدی (ص) را بگیرند که امروز الهام بخش و کانون محوری آن ، ایران اسلامی است.
]
ارسال دیدگاه