نمایشگاه نقاشی «دنیای درون» در نیشابور گشایش یافت

نمایشگاه نقاشی «دنیای درون» در نیشابور گشایش یافت
نمایشگاه نقاشی «دنیای درون» آثار بانوی هنرمند نیشابوری «الهام شفایانی » در نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ وارشاد اسلامی نیشابورگشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، حمید رضا آتشی، مسوول مجتمع های هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور با اعلام مطلب فوق اظهار کرد: هنرمندان جوان و تحصیل کرده نیشابوری در رشته های هنری بخصوص نقاشی توانسته اند آثار مانایی را تا کنون از خود بر جا گذارند و در این رهگذر نمایشگاه نقاشی« دنیای درون » در صدد است موضوعات آثار هنری را برای کشف رازهای معنوی به مخاطب ارائه کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,

 

,

وی افزود: نمایشگاه نقاشی «دنیای درون» آثار بانوی هنرمند نیشابوری «الهام شفایانی» است که در آن ۳۰ اثر نقاشی در ابعاد ۴۰*۳۰ تا ۱۲۰*۱۰۰ سانتیمتر برپا شده است.

,

 

,

آتشی به تکنیک، سبک و موضوع این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه دارای تکنیک رنگ روغن است وبا سبک های انتزاعی است و موضوعات ذهنی می باشد.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد: این نخستین نمایشگاه انفرادی الهام شفایانی است که دارای مدرک کاردانی هنرهای تجسمی نمایشگاه علمی کاربردی مشهد است که دارای ۱۳ سال سابقه کار هنری داشته و در پی ارائه آثار به مخاطب و نقد و بررسی آن است.

,

 

,

آتشی تصریح کرد: نمایشگاه نقاشی « دنیای درون » ۱۴ الی ۱۹ تیر۹۳ هر روز از ساعت ۹ الی ۱۲ صبح و ۱۷ الی ۱۹ بعد از ظهردر محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ وارشاد اسلامی نیشابور ویژه عموم علاقمندان دایر می باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه