مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی:

قطار تبریز- مشهد با 4 ساعت تاخیر حرکت کرد/ شکستن 150 متر از ریل راه آهن آذرشهر-عجب شیر

قطار تبریز- مشهد با 4 ساعت تاخیر حرکت کرد/ شکستن 150 متر از ریل راه آهن آذرشهر-عجب شیر
مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی با بیان اینکه بر اثر سیل، 150 متر از ریل راه آهن جاده آذرشهر-عجب شیر شکسته بود، گفت: قطار تبریز-مشهد بعد از مرمت ریل، با 4 ساعت تاخیر،حرکت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، خلیل ساعی در گفت و گو با آناج با بیان اینکه بارش باران در آذربایجان شرقی منجر به وقوع سیل در برخی از نواحی شده بود، اظهار کرد: شب جمعه بر اثر وقوع سیل در استان، آزاد راه پیامبر اعظم و جاده آذرشهر- عجب شیر دچار سیل زدگی شده بود، که این سیل خساراتی را به جاده ها وارد کرد.

وی خاطرنشان کرد: آزاد راه پیامبر اعظم که با گل و لای ناشی از سیل مسدود شده بود، توسط همکاران راه و شهرسازی با استفاده از ماشین آلات در مدت زمان یک ساعت مسیرگشایی  و تردد در آن مسیر برقرار شد.

وی با بیان اینکه وقوع سیل منجر به مشکلی جدی در مسیر ریل های راه آهن محور آذرشهر- عجب شیر شده بود، اعلام کرد: 150 متر از ریل های راه آهن آذرشهر-عجب شیر بر اثر سیل شکسته و جابه جا شده بود که با تلاش های مضاعف همکاران اداره راه آهن دیروز تا 6 بعد از ظهر مرمت شد و همچنین 25 متر از ریل راه آهن توسط سیل شکسته و به نقطه نامعلومی انتقال شده است.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی بیان کرد: قطار تبریز-مشهد که دیرز به دلیل نامساعد بودن ریل ها متوقف شده بود، و قرار بود ساعت 11:15 به مقصد مشهد حرکت کند، با مرمت ریل ها و مسیر راه آهن، با 4 ساعت تاخیر به مقصد مشهد حرکت کرد.

وی در خاتمه در خصوص وظایف این اداره در حین وقوع حوادث گفت: سیاست گذاری، نظارت و برقراری همکاری و هماهنگی با سازمان های مرتبط با مدیریت بحران، از وظایف اصلی این اداره است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه