اظهارات ضد و نقیض در خصوص سرنوشت مرزبان ربوده شده؛
معاون استاندار خراسان شمالی: براتی شهید شده/ پدر براتی: از سرنوشت فرزندم بی اطلاعم
در حالی که معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی خبر از شهادت مرزبان ربوده شده استان داد، پدر این مرزبان از سرنوشت فرزندش اظهار بی اطلاعی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، ولی براتی، پدر سعید براتی سرباز ربوده شده در مرز میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان گفت: آخرین خبری که از فرزندم در دست داریم این است که به پاکستان منتقل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,
وی با بیان اینکه حال روحی مناسبی برای پاسخگویی ندارد، افزود: طبق گفته مسئولان پسرم در دست گروه جیش العدل است و تلاش ها برای رهایی وی ادامه دارد.
محمد تقی ایرانی، معاون سیاسی و امنیتس استاندار خراسان شمالی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان خبر از شهادت سعید براتی ، مرزبان خراسان شمالی داده بود که روابط عمومی خراسان شمالی این خبر را تکذیب کرد.
هفتم اردیبهشت ماه، در درگیری نیروهای هنگ مرزی میرجاوه، 10 نفر از مرزبانان جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.
گفتنی است، سعید براتی زاده شهر آشخانه از توابع خراسان شمالی بود که به همراه خانواده ساکن تهران بودند.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه