نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت چابهار:

شورای تامین استان در انتقام خون مرزبانان میرجاوه ضعیف عمل کرد/ سپاه و مرزبانان حافظ امنیت کشورند

شورای تامین استان در انتقام خون مرزبانان میرجاوه ضعیف عمل کرد/ سپاه و مرزبانان حافظ امنیت کشورند
نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت چابهار گفت: وقتی مرزبانان به شهادت رسیدند شورای تامین استان بجای احضار سرکنسولگری پاکستان باید سریعا تروریست ها رابه هلاکت میرساند اگر سپاه و مرزبانان نبودند کشورنبود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم غلامی در گفتگو با خبرنگار چهاربهاران، ضمن تبریک روز پاسدار و جانباز گفت: امروز امنیت ناموس و سرمایه های نظام کشورمان مدیون جانفشانی های مرزبانان و سپاه است در حادثه تروریستی میرجاوه قبل از فرستادن جسد های جوانان به مشهد و شهرهای دیگر باید تروریست ها به هلاکت می رسیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام والمسلمین , ابراهیم غلامی در گفتگو با , خبرنگار , چهاربهاران, چهاربهاران, ،, ،, ضمن تبریک روز پاسدار و جانباز گفت: امروز امنیت ناموس و سرمایه های نظام کشورمان مدیون جانفشانی های مرزبانان و سپاه است در حادثه تروریستی میرجاوه قبل از فرستادن جسد های جوانان به مشهد و شهرهای دیگر باید تروریست ها به هلاکت می رسیدند,

وی افزود: به فرموده امام راحل اگر سپاه نبود کشور نبود اکنون هم نقش‌آفرینی‌های این نهاد انقلابی در عرصه‌های نیاز نظام و کشور باعث کلید خوردن برخی سناریوی سپاه‌ هراسی برای تضعیف نظام شده است که نیروهای انقلابی و مردمی ما هوشیار و بیدارند.

, وی افزود: به فرموده امام راحل اگر سپاه نبود کشور نبود اکنون هم , نقش‌آفرینی‌های این نهاد انقلابی در عرصه‌های نیاز نظام و کشور باعث کلید خوردن برخی سناریوی سپاه‌ هراسی, , برای تضعیف نظام شده است که نیروهای انقلابی و مردمی ما هوشیار و بیدارند., ,

حجت الاسلام غلامی بیان کرد: خوشبختانه امروز به برکت بیانات مقام معظم رهبری و اقدامات سپاه مردم بیش از هر زمان دوست و دشمن کشورشان را می شناسند و درمقابل جوسازی های دروغین دشمنان کشور با بینش بالا عمل می کنند.

, حجت الاسلام غلامی بیان کرد: خوشبختانه امروز به برکت بیانات مقام معظم رهبری و اقدامات سپاه مردم بیش از هر زمان دوست و دشمن کشورشان را می شناسند و درمقابل جوسازی های دروغین دشمنان کشور با بینش بالا عمل می کنند., حجت الاسلام , غلامی بیان کرد,

نماینده ولی فقیه خاطرنشان کرد: پاسداران ما با عمل خالصانه به منویات مقام معظم رهبری در همه حوزه ها فعالانه امنیت و توسعه را در کشور جاری دارند حتی با پیش رو داشتن انتخابات اگر امنیت نبود مردم نمی توانستند رای بدهند و اینها همه مرهون این فداکاری های عزیز کشورمان است.

, نماینده ولی فقیه خاطرنشان کرد: پاسداران ما با عمل خالصانه به منویات مقام معظم رهبری در همه حوزه ها فعالانه امنیت و توسعه را در کشور جاری دارند حتی با پیش رو داشتن انتخابات اگر امنیت نبود مردم نمی توانستند رای بدهند و اینها همه مرهون این فداکاری های عزیز کشورمان است.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه