معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی:

تحویل یک میلیون و ۸۶۰ هزار تعرفه رای به خراسان شمالی/جو سیاه نمایی کاندیداها در فضای مجازی

تحویل یک میلیون و ۸۶۰ هزار تعرفه رای به خراسان شمالی/جو سیاه نمایی کاندیداها در فضای مجازی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی از تحویل یک میلیون و ۸۶۰ هزار تعرفه رای به خراسان شمالی برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، محمد تقی ایرانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: از تعداد یک میلیون و 860 هزار تعرفه رای تحویل شده به خراسان شمالی 450 هزار تعرفه برای انتخابات شوراهای شهر و 412 هزار تعرفه نیز برای انتخابات شوراهای روستایی استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک، ,

به گفته ایرانی، با توجه به اینکه در دوره انتخابات پیشین ریاست جمهوری، 81 درصد از جمعیت خراسان شمالی در پای صندوق های رای حضور یافتند و رای خود را به صندوق ها انداختند، پیش بینی می شود که این تعداد از جمعیت استان در انتخابات پیشرو نیز در پای صندوق های رای حضور داشته باشند.
وی همچنین به برگزاری انتخابات الکترونیکی نیز اشاره کرد و گفت: انتخابات شوراهای شهرهای بجنورد، اسفراین و شیروان نیز به صورت الکترونیکی برگزار می شود.
وی افزود: برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان هزار و 61 صندوق و برای انتخابات ریاست جمهوری در استان نیز هزار و 90 صندوق مستقر می شوند.
ایرانی در بخشی دیگر از سخن خود با اشاره به اینکه تبلیغات رسمی نامزدهای ریاست جمهوری آغاز شده و تبلیغات رسمی نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز از 21 اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد، بر رعایت قانون و اخلاق انتخاباتی و تبلیغاتی از سوی ستادهای این نامزدها تاکید کرد.
وی تصریح کرد: برگزار کنندگان تبلیغات انتخاباتی به منظور جلب آرای مردمی و تهیج مردم از سخنان طایفه ای، قومیتی و مذهبی به شدت اجتناب کنند که این موضوع از خطوط قرمز تخلفات انتخاباتی است.
وی همچنین با یادآوری این مطلب که ستاد انتخابات استان عملکرد و رفتار تمامی ستادهای انتخاباتی و کاندیداهای شوراهای شهرها و روستاها را رصد می کند، اعلام کرد: تاکنون در فضای حقیقی هیچ تخلف تند تبلیغاتی گزارش نشده است، با این وجود، متاسفانه در فضای مجازی جوسازی، شایعه سازی، سیاه نمایی، حاشیه سازی و تخریب علیه برخی از کاندیداها جریان دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی توصیه کرد: حامیان و مبلغان انتخاباتی کاندیداها اخلاق و قانون انتخابات را رعایت کنند و با احساسات مردم نیز بازی نکنند.

,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه