logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی:

داعش کمتر از آن است که تهدیدی برای شیعیان به حساب بیاید

داعش کمتر از آن است که تهدیدی برای شیعیان به حساب بیاید
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی گفت: داعش در حدی نیست که بتواند تهدیدی برای ملت ایران باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حجت الاسلام ابراهیم دهقان در گفت و گو با جهانبین نیوز با شاره به حوادث اخیر که در عراق از سوی گروه افراطی داعش اتفاق می افتد افزود: این گروه افراطی در اصل از سوی آمریکا حمایت می شوند و با نام دین بر علیه دین و تشیع برنامه ریزی می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانبین نیوز, جهانبین نیوز,


دهقان با بیان این سخن مقام معظم رهبری خطاب به کشورهای عربی که فرمودند: " بلاشک این دیدگاه افراطی روزی دامن خودتان را خواهد گرفت" ، اظهار کرد: امروز کار به جایی رسیده که همان افرادی که از سوی عربستان و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس حمایت می شدند  خودشان را تهدید می کنند.

وی هدف این گروه تکفیری را انتقام از تشیع و اختلاف انداختن بین حکومت یک دست شیعه برشمرد و اظهار کرد: این گروهک که از طرف رژیم خونخوار صهیونیستی تغذیه می شود در پی به جان هم انداختن مسلمانان است ولی بحمدلله با وجود ولی امر مسلمین جهان - حضرت آیت الله خامنه ای - هرگز موفق به این کار نمی شوند.

نمایندگی دفتر ولی فقیه در جهاد با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری در مورد این موضوع که این ها دشمنان اصلی ما نیستند تصریح کرد: آمریکا، غرب و اسرائیل هر روز با شگرد های مختلف یک گروه را علم کرده و به جان مسلمانان می اندازند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه