مدیر امور داخلی حوزه علمیه بافت:
مدیر اصلح باید تقوای سیاسی، اخلاقی و اقتصادی داشته باشد/ مدیر نالایق محرومین را زیر چرخ توسعه له می کند
حجت الاسلام مؤمن آبادی بیان داشت: کسی را انتخاب کنیم که طرفدار مستضعفین باشد چرا که انقلاب ما انقلاب کوخ نشینان و محرومین بود. مدیری که روحیه اشرافیگری و سرمایه داری داشته باشد لایق نیست و روزی کارش به جایی می رسد که می گوید محرومین باید زیر چرخ توسعه له شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مؤمن آبادی، مسئول امور داخلی حوزه علمیه بافت، در گفتگو با اقطاع، در خصوص معیارهای انتخاب اصلح اظهار داشت: انتخاب و انتخابات هم حق و هم تکلیف است، یعنی مردم حق دارند در سرنوشت خود دخیل باشند و همچنین شرکت در انتخابات یه وظیفه الهی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اقطاع, اقطاع,حجت الاسلام مومن آبادی ادامه داد: صرف کاغد انداخت در صندوق رای کفابت نمی کند، چرا که این نظام با خون شهدا به دست آمده، در نتیجه باید با انتخابی معقول و اصلح،فردی را انتخاب کنیم که روز به روز بر رونق و بالندگی این نطام بیافزاید.
,وی با بیان به برخی آفتهای انتخاب، خاطر نشان کرد: متاسفانه برخی امروز بر اساس حزب و جناح رای می دهند در حالی که در این امر باید احساسات کنار گذاشته شود و عقلانی فرد مطلوب را انتخاب کنیم.
,این استاد حوزه علمیه، با اشاره به قران کریم بیان داشت: وقتی حضرت یوسف به عزیز مصر پیشنهاد عزیزی مصر را داد گفت، من حفیط و امین هستم که این شاخص قرانی را باید در انتخاب اصلح در نظر بگیریم.
,وی ادامه داد: همچنین در قران کریم آمده که زمانی که دختران حضرت شعیب(ع) از حضرت موسی(ع) تعریف کردند گفتند، او قوی( توانمند و مدیر) و امین است. پس انتخاب فردی که توان گرداندن و مدیرت کشور را داشته باشد اهمیت دارد.
,مؤمن آبادی، تاکید کرد: تدین و اعتقاد عملی به ولایت، یکی از شاخصه های اصلی است که قرآن کریم نیز آنجا که می فرماید” إِنَّ أَکرَمَکُم عِندَاللّهِ أَتقَاکُم ” به آن اشاره دارد. کسی که تقوای سیاسی، اخلاقی و اقتصادی داشته باشد به راحتی نظام را به بیگانگان نمی فروشد.
, إِنَّ أَکرَمَکُم عِندَاللّهِ أَتقَاکُم,وی صداقت را یکی دیگر از معیارهای انتخاب اصلح دانست و گفت: متاسفانه امروز شاهد بی صداقتی در برخی مسئولین هستیم به گونه ای که آلزایمر سیاسی گرفته اند.
,این کارشناس امور دینی، تصریح کرد: از آنجا که ما با کشورهای زیادی تعامل داریم، شجاعت نیز شاحصه ای معقول برای مدیر است تا اگر استکبار چنگ و دندان نشان داد به راحتی نترسد و نلرزد
,وی با اشاره به سخنان حضرت امام(ره) بیان داشت: کسی را انتخاب کنیم که طرفدار مستضعفین باشد چرا که انقلاب ما انقلاب کوخ نشینان و محرومین بود. مدیری که روحیه اشرافیگری و سرمایه داری داشته باشد لایق نیست و روزی کارش به جایی می رسد که می گوید محرومین باید زیر چرخ توسعه له شوند.
,مؤمن آبادی ادامه داد: مدیر اصلح باید ساست علوی داشته باشد ، سیاستی صادقانه ، در همین راستا امام خامنه ای(مد ظله العالی) فرمودند،” من دیپلمات نیستم ، من انقلابی ام”
,وی در پایان یاداور شد: مدیری را انتخاب کنیم که صلاح انقلاب را بر مصالح قومی، حزبی و جناحی ترجیح دهد و مبارزه با مفاسد از ویژگیهای بارز او باشد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه