دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رودبار جنوب خبر داد؛
عاملان قتل فاطمه کودک خردسال رودباری و والدینش به سه بار قصاص محکوم شدند
دادستان عمومی وانقلاب شهرستان رودبار جنوب از صدور حکم قصاص برای عاملان قتل فاطمه کودک خردسال رودباری و اعضای خانواده وی در این شهرستان خبر داد وافزود:متهمان ردیف اول ودوم به سه بار قصاص در ملاء عام محکوم شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرمان کرمان؛ سهراب سالاری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رودبار جنوب با بیان اینکه علت وانگیزه اصلی این حادثه دلخراش مسائل خانوادگی و اختلافات طایفه ای بوده است، تصریح کرد: متاسفانه در 14 خرداد سال 94ساعت 23:30دقیقه خودروی این خانواده در بلوار اصلی این شهرستان به رگبار بسته می شود ودر این حادثه سه نفر از اعضای خانواده به قتل می رسند و دونفر دیگر نیز به شدت مجروح می شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,وی گفت :پس از اعلام گزارش این حادثه،رسیدگی به این پرونده در دستور کار سیستم قضائی وپلیس قرار گرفت وطی یکسری اقدامات اطلاعاتی عاملین قتل دستگیر و رسیدگی به این پرونده آغاز شد.
,دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رودبار جنوب اظهار داشت:طبق حکم صادره از سوی دادگاه کیفری یک شهرستان جیرفت ،متهم ردیف اول (الف-م) به اتهام مشارکت در سه فقره قتل عمدی،مشارکت در تیراندازی منجر به جرح عمدی دو نفر از اعضای خانواده فلاحی، مشارکت در آدم ربائی همراه با آزار و اذیت ،حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز جنگی و اخلال در نظم و آسایش عمومی از طریق تیراندازی، به سه بار قصاص در ملاء عام و جمعا 39سال و هشت ماه حبس و 74ضربه شلاق محکوم شده است.
,سالاری اعلام داشت: متهم ردیف دوم(الف-م)نیز به اتهام مشارکت در سه فقره قتل عمدی، مشارکت در تیراندازی منجر به جرح عمدی دو نفر از اعضای خانواده فلاحی ،مشارکت در آدم ربائی همراه با آذار و اذیت ،حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز جنگی جمعا به سه بار قصاص در ملاء عام و 16سال حبس از سوی دادگاه کیفری یک شهرستان جیرفت محکوم شده است.
,وی با اعلام اینکه 6متهم دیگر پرونده به مجازات حبس محکوم شده اند،افزود:رای صادره قابل فرجام خواهی در دیوان عالی محترم کشور است و درصورت قطعیت به مرحله اجرا در خواهد آمد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه